na veliku žalost đuromrzaca, ništa od pada ispod 20 kn [emo_zloban], dapače, povratak preko 30 kn vrlo je blizu! [emo_smijeh]
Spomenuli ste pregovore s Bjelorusijom. Kako su završili?
Potpisali smo ugovore i na tom golemom tržištu nećemo raditi samo mi, nego i druge hrvatske tvrtke. Osim izgradnje tvornica, opremat ćemo i cementare koje će koristiti RDF gorivo, sanirat ćemo stare deponije… Ne želim govoriti o iznosu ugovora, ali to je posao koji će pokrenuti hrvatsku industriju. Angažirat ćemo razne tvrtke, poput Đure Đakovića. U ekologiju će se narednih 50 godina najviše ulagati, što smo shvatili prije deset godina.
Manji je rizik kupiti i na 30 ako se sklopi ugovor sa UAE nego se povesti za pričama koje se vuku već dvije godine. Tu vrijedi ona narodna – bolje vrabac u ruci nego golub na grani.
U slučaju da će Đuro raditi BOV-ove, netko će baš tebi prodavati za 30 kn [emo_smijeh]
[/quote]
Jedino što ste ispravno rekli je “u slučaju”. A toga “u slučaju” smo se naslušali oho-ho. Od onih neće ispod 40, pa neće ispod 30…….
Da se razumijemo, naravno da bi volio da Đuro dobije taj posao. I sam sam svojevremeno imao dosta dionica. Poslje dosta čekanja “poslova stolječa”, tenkova za Kuvajt i ostaloga, izašao sa manjim gubitkom. Ispočetka mi bilo žao, ali poslije bi izgubio puno više. Tako da nisam neki Đuromrzac ili slično. Znam koliko bi to značilo samoj tvrtki i Brodu. Dao bog da zaradite svi stotine posto, svima bi bilo ljepše. Ja jednostavno nisam pesimist, nego u ovom slučaju “optimost sa iskustvom” i to baš zbog ovakvih naslova.
i evo nam đure preko 27 kn, možda već danas probije 30 kn? pozdrav pesimistima koji čekaju na 20 kn! [emo_smijeh]
po novom izracunu BV bi bio 14 kuna, so obzirom da ce kaptal i rezerve narasti na 106 mil kuna a bice 7.5 mil dionica…a sad je onda cijena 2 BV , nije li malo previse..niasm bas uspucen u zbivanja , osim najave poslova o kojima se prica vec godinama, da li ima neki razlog za tako visoku valuaciju??
Ode veliki kupac sa 10.000 komada 🙂
Evo ti ga prvi na kupnji na 27,50 [emo_namigusa]
da će se cijena vratiti preko 30 kn vjerojatno više nitko ne sumnja, pitanje je samo hoće li danas ili kroz par dana…a nije da se svi nisu mogli natrpati po 22 kn i fino zaraditi umjesto što sad u očaju ovdje prosipaju žuč jer dionica raste iako oni svim silama drukaju na pad [emo_smijeh]
Može pojašnjenje, dražba je bila u 11.26, zašto je sada? Pa zar se smije tako zahebavati, halo Hanfa? Nekoga se čeka da nabavi novac, to je očito.[emo_mrgud]