DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

I ako mi mozete jos samo objasnit kako mislite dionicu sa cijenom od 20 kn podic na 1350 kn, nakon svih silnih akrobacija. Jer prema proucavanju podataka jedan od najvecih ulagaca je pricao bas o tome. Ja sam ovdje uocio jedinu promjenu u upravi, a to je ta da sada kvartalna izvjesca imaju samo vise stranica, i dodane su boje pa to izgleda malo bolje. To ocito rade ove nove mlade snage koje su dobile stipendije, pa vec od samog pocetka uce, da nije bit koliko ces poslova sklopit, nego kako ces okititi izvjesce i uvalit ga glupim dionicarima koji ce ga popusit, kako bi im dali place jos jedan mjesec.
Ajme, sprdacine li od investicije u rvata 🙂
Jer to je cijena o kojoj se puno pricalo da ce ddjh bit jaci od ernt.

Možemo mi ovdje lamentirati o dionici i dokapitalizaciji s različitih polazišta , a za mene su dva polazišta – jer oba na kraju imaju znak pitanja i rečenicu ; a što ako… ??U ovoj sada situaciji potpuno je nevažno koja je bila cijena ulaska u ovu dionicu ( ako je ulaz bio iznad 22 kune i više – za mene je bio i mnogostruko viši ), te prodajom dionice iznad 22 kn i više ( bez obzira što je T+2 dana prošao – imam slobodne love u rezervi ) te kupnjom dionica do sutra zaključno po 20 kuna mogu zaraditi na razlici između prodanih ( trenutno oko 23-24 kn )i kupnji novih dionica po 20 kn.

Drugo pitanje ( koje se također odnosi i na gore pisani tekst ) koje me muči; a što ako dokapitalizacija ne prođe, a ja prodao dionicu po 23 -24 kn – kuda će tada krenuti cijena dionice – što ako se vrati negdje prema 30kn – koliko ću još onda izgubiti ??

Također treba uzeti u obzir institucionalne ulagače koji će ulaziti – koliko oni imaju prava kupiti dionica – dali je njima do kraja dokapitalizacije – čak možebitno 3eg kruga omogućeno da upišu sve što je ostalo , odnosno dali je nekima možda čak omogućeno ( koji prije uopće nisu imali dionice )da po prvi puta ulete u ovu firmu i to po 20 kuna ??Svi mi znamo koliko mirovinci i ostali ” brinu ” o novcima svojih ulagača , te kako se država kada joj to zatreba raznim polugama tipa CERP i slični riješava dionica na tržištu po cijenama manjim od kojih su ulazili – tipa ” daj , što daš “, a onda se mi mali možemo zapitati; a gdje smo mi tu – mali ulagači ?? Da je to neka jaka i stabilna firma nebi se mi morali puno brinuti , no s višegodišnjim negativnim iskustvom ova pitanja za mene svakako imaju odgovarajuću težinu .

Nema MM-a ni na kupnji ni prodaji. Nešto se valja…

ako padne na 20,00 evo i mene ovdje.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Nema MM-a ni na kupnji ni prodaji.

kako nema? cijelo vrijeme je ovdje:
na kupnji na 22,50 kn sa 2100 komada
na prodaji na 24,50 kn sa 2100 komada

Ignore: KressoM, delux

Lojtra pa nemojte udarat ispod pojasa :))))

Nema MM-a ni na kupnji ni prodaji.

kako nema? cijelo vrijeme je ovdje:
na kupnji na 22,50 kn sa 2100 komada
na prodaji na 24,50 kn sa 2100 komada
[/quote]
nije bilo jedno vrijeme ali začas su se bili pojavili.

Ja upisah i uplatih pa kako Bog da ….

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Ja se mislio, i odustao. Nisam upisao…

Prije nego potrošim i 1 lipu pogledam da li je proizvod hrvatski ili uvozni, i kupim hrvatski!

Ja nisam ni mislio tako da se nemože reći ni da sam odustao!

OŠ NEŠ BANGLADEŠ!

Eto, ja sam uplatio za dokapitalizaciju.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Eto, ja sam uplatio za dokapitalizaciju.

Da sam mogao i ja bi uplatio, teško je nekoga savjetovati s tuđim novcem,ali mislim da si dobro napravio

New Report

Close