Ovaj što prodaje 4600 kom. po 25,75 ako ih uspije prodat slobodno ode do banke i uplati skoro pa 6000 novih po 20.
Ovisi jel ih imao kad je trebao imat.
To je bilo to. Nejde to više ni lipu ispod. Čestitke kupcima ispod 25, pogotovo ispod 24 a mislim da su dobar posao odradili svi koji su kupili ispod 30 kn. Drugo su dionice na burzi a drugo u dokapu ako ih kad bude a nije ni gotovo ovo da će biti po 20.
Bilo bi loše da xy sada brani tj. pozitivno o njoj piše, značilo bi da ne kupuje više. Ovako znamo da se želi čim više i čim jeftinije nakrcati. Sad kad vam dođe nalog od 5000 kom na bid na 24 kn , kupovat ćete skuplje.
… namira 2 radna dana, znači da prodaja zbog kupnje igra samo danas.
da, očito je to bio razlog pojačane prodaje pojedinaca u četvrtak/petak – da dođu do keša radi dokapa. danas više nitko ne rasprodaje
Kolega Avax10, jel vi vidite sto se napisali?
Prema vasoj budalastini znaci da pojedinci koju su kupovali po 30.40,50 kn su prosli tjedan prodali po 25, kako bi ponovno kupili po 20??????
Ja mislio da mi istar Mornar prica p….., ali vi, pa vi ste sto godina napredniji od njega po laprdanju.
Kolega Avax10, jel vi vidite sto se napisali?
Prema vasoj budalastini znaci da pojedinci koju su kupovali po 30.40,50 kn su prosli tjedan prodali po 25, kako bi ponovno kupili po 20??????
Ja mislio da mi istar Mornar prica p….., ali vi, pa vi ste sto godina napredniji od njega po laprdanju.
ne baljezgaj neznalico…ako ne razmiješ osnove matemtaike to je isljučivo tvoj problem [emo_palacd]
Kolega Lojtra
Pa koliko bih morao biti opaljen da sada kupujem holding nakon toliko promasaja? Mozda bih mogao kupovat da spasim par sitnih malih dionicara koji zele van, ali to zadovoljstvo morat ce im pruzit netko drugi.
Vlada RH komotno moze odigrat sa upravom holdinga u omjeru negativnih kvartala.
Kako ono ide: Vlada rh:ddjh= 12:8 ili koliko vec, ali mislim da jos par kvartala i holding ce prec u vodstvo. Pa ipak je to ekipa Hnsa, sdpa i ostalih politickih stakora.
Eto i na kraju dajem Vam primjer kako se radi dokapitalizacija.
U miru, tisini i bez velike pompe
http://www.seebiz.eu/granolio-putem-ipo-a-prikupio-94-milijuna-kuna-novog-kapitala/ar-100184/