DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nisam ni ja jedan od onih koji se nasladjuje tudjim gubicima, ali s obzirom da se radi o izrazito bahatom investitoru koji uvijek voli na veliko demonstirati svoju veličinu na djelu i paradirati svojom golemom likvidnošću, mozda bi u ovom slučaju trebalo napraviti iznimku. [emo_cool]

Najbitnije da na ovom forumu samohvale “ja znam, ja sam najbolji investitor, imam najbolji track record”, prorokovanja, drukanja i ostalog nema i da zbog krivih informacija nikad nije porasla cijena dionica niti jednoj firmi na burzi…

Ovakva dokapitalizacija je upravo “smokvin list”. Pokrit će se samo sramota, isplatiti otpremnine radnicima, isplatiti par plaća zaposlenima i vjerovatno će se sramota opet vidjeti. Ako im Ingra ne osigura rad na Alžirskim elektranama zasigurno će u stečaj. To sa borbenim vozilima su samo lijepe priče za malu djecu. Kome više trebaju tenkovi i oklopna vozila u ovoj eri borbe za golu egzistenciju. Rješenje je u usmjeravanju u energetske projekte.

obustava trgovanja
http://www.zse.hr/default.aspx?id=54370
pa obavijest o cijeni dionica u dokapu
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/d4QppZbBTWEHjOGsbcW6pw==.pdf

iako je 20 kn u dokapu relativno niska cijena, poanta je da će dionice u dokapu upisati samo insitucionalci tj. država i fondovi i da te dionice nikad niti neće doći na burzu. dobra stvar je i da će se dokapom pokriti gubici, isplatiti otpremnine i otpustiti višak radnika i da će nakon toga firma izgledno biti privatizirana i prodana nekom trećem kao što je pred nekoliko godina bilo sa DDJM kad su je kupili stranci (mislim nijemci)

Ignore: KressoM, delux

Ova cijena u dokapu se stvarno mogla očekivati.
Osim spomenutog investitora nitko drugi se nije prsio dati više od minimalno potrebnog, Po meni to je jedino racionalno ponašanje.
A gospon koji podučava opću populaciju racionalnom pristupu investiranju se sam zapleo u povjerenje u vlastitu investicijsku mudrost zbog čega se počeo ponašati iracionalno.
Ne bih se čudio da mu je (trenutno) ukupna bilanca investiranja negativna s obzirom na rasplet događaja na Petrokemiji i DDJH. Ovo mu je moglo pojesti svu dobit iz turističkih dionica.

Ali pošto su mu investicije zapravo savim netransparentne, ovo je samo moje nagađanje…

Držim fige dioničarima DDJH-a da prebrode ovaj dokap uspješno.

La vita e bella!

ova tvrtka se odavno namjerno uništava, postavljanjem nesoposobnih političkih uprava, zatim se pojavljuju kupci spasioci po 3€, jer po računici i to je bolje nego po 1 kn, koliko sve plaća naš Ivica i otkupljivači sekundarnih sirovina, zahvalimo Vladi na postavljanju nesposobne uprave

BVPS
8,54 …..3/2014.
13,90 …..2/2014.
25,25 …../2013.
62,59 …../2012.
67,18 …../2011.
79,42 …../2010.
95,49 …../2009.
95,11 …../2008.

Ovo nam je sasvim dovoljno da donesemo nedvosmislen zaključak o kompaniji i njezinom poslovanju. Sadašnjem, prošlom i budućem.

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

http://www.seebiz.eu/duro-dakovic-20-kuna-konacna-cijena-novih-dionica/ar-99945/

Gospodo a kad će te dionice doći na burzu? Vidi Dlkv! Nikad , nema im ni traga ni glasa. Nebi me začudilo da ddjh danas završi u plusu.
LP

Ajmo ljudi bit realni.
Tek nakon ovog poteza pocet ce rast klim ulaganja na burzi i svi ce opet dobro zaradjuvat.
Zasto?
Zato jer je do sada burzom u hrvata vedrio i ibkacio xy, i trebalo mu je skresat krila. To je i ucinjeno upravo ovim cinom, samo sto je holding koleteralna zrtva. Ali ta zrtva je ionako nista spram onog sto su mocnici dobili srusivsi kult velikog gurua na zse.
Njima je bitno da nece vise bit toliko u javnosti(financijskoj), te ce lagano slijedecih mJeseci pustat vijesti kako je dobro ulagat na zse, te ce to tako polako i biti.
A i ne vidim da se bas nesto xy oglasio jucer i danas. Vjerujte mi da bio bi u svim novinama da je dokapitalizacija uspjela. A gdje su mu ono veliki strani fondovi i seici sa vrecama love za dokapitalizaciju?

Slozio bih se s punto-m u ovoj situaciji i pogledu.
od sto glasa glasa cuti nije
a da je suprotna situacija znamo kako bi se nasiroko pisalo….

Gospodo a kad će te dionice doći na burzu? Vidi Dlkv! Nikad , nema im ni traga ni glasa. Nebi me začudilo da ddjh danas završi u plusu.
LP

točno, dokap će provesti institucionalni ulagači tj. država i fondovi i oni te dionice neće prodavati na burzi nego eventualnom nekom trećem kad bude preuzimanje. da će DDJH danas u plus sumnjam, no sve ovisi o xy jer on može bez većih problema spriječiti jači pad ako želi

Ignore: KressoM, delux

New Report

Close