DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

na prodaji ispod 40 kn de facto je samo MM, sve ostalo je sitnina (ukupno oko 400 kom.)…. ima netko ideju zašto MM drži cijenu ispod 40 kn?

Ignore: KressoM, delux

Samo sam htio reci da se moglo znati da skriveni ima 2000 kom i prije nego se trgovanje odvilo.

misliš da pod H nalogom i dalje kupuje bloger?

Što to ovu dionicu drži na cijeni od 37 kuna kad joj je knjigovodstvena vrijednost oko 8 kuna?

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

Samo sam htio reci da se moglo znati da skriveni ima 2000 kom i prije nego se trgovanje odvilo.

misliš da pod H nalogom i dalje kupuje bloger?
[/quote]

To nemam pojma. Ali jedno vrijeme referntna cijena otvaranja je bila par lipa nize od H naloga iako je prodajni nalog imao jos nizu cijenu. Iz cega se dalo iscitati da H nalog ima 2000 kom. Ukupna kolicina na kupnji do te cijene je bila dovoljna za taj nalog na prodaji samo ako bi H nalog na kupnji imao 2000 kom.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Dakle, ponovit ću bez obzira što je izvjesno da moderatori imaju nalog da brišu sve negativne postove jer su očito ili na plaći ili osobno investirani.
Napisao sam prije deset dana točan scenario događaja na ovoj dionici i pogodio u dlaku sve.
Ne zato što sam ja jako pametan, nego što je potpuno ista špranca djelovanja prodavatelja viljiva iz povijesnih podataka a to je zasigurno famozni bloger.
Ide ovako: dan visokog rast bez velikog prometa, dan visokog rasta praćen velikim prometom, dan visokog rasta praćen manjim prometom, pad na početne pozicije prije rasta.
Uvijek je potpuno isto.
Ovo sam sve napisao i upozorio ljude u fazi/danu broj dva.
Moderator je sve revno izbrisao.
Očigledno je da se mora štititi nečija investicija

@stopwin
jesi li siguran u te podatke o prodaji? jer prema podacima za top10 u zadnjih 7 dana nitko nije prodavao, štoviše ZABA skrbnički dokupio je 13.388 dionica

Provjeri slobodno ovaj scenarij koji navodim, možeš pogledati povijesne podatke i grafove. Uvijek je isti.
Netko koristi brokere da digne cijenu, iskrca na vrhu i onda pusti cijenu natrag.
I onda za nekoliko mjeseci ista priča.
Evo vidim već ide novi krug šišanja, skupljanje po 35, i onda za par mjeseci prodaja po 45

skupljanje po 35, i onda za par mjeseci prodaja po 45

koliko vidim po podacima sa ZSE, ciklusi spuštanja/dizanja su puno kraći, tj. cca. 15-ak dana pa ako si u pravu eto ti lijepe prilike za zaradu [emo_namigusa]

preko 5.000 komada je na kupnji iznad 36 kn pa izgleda da se puno njih slaže sa “kupi po 36 kn – prodaj po 45 kn” strategijom koju je iznio kolega stopwin?

Mogucno je da ce gdin XY drzati potpore da izadje barem s nekom količinom prije lavine upisa novih dionica

U svakom slučaju prava šteta za nas trejdere jer smo svi očekivali strmoglav pad pa zaradicu od 4 – 5 kn po dionici po oporavku [emo_mrgud][emo_palacd]

Sutra cemo znat konacnu cijenu dokapa?

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

New Report

Close