Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
sačekajmo dokap po 20 kn pa ćemo vidjeti kuda će dionica…samo bojim se da ni dokap neće pomoći kad nema nikakvih novih poslova, a obveze ih stišću [emo_beztona]
@dada11
znači nakon dokapa po 20 kn očekuješ još jedan? po koliko, 10 kn ili niže?
zar je bitno po koliko sve dok stize lova iz pipe koja moze biti slobodno spaljena a da se za to nikome ne odgovara[emo_smijeh][emo_smijesak][emo_namigusa][emo_palacg]
Ako se i nakon dokapitalizacije ne pokrenu i ne ulove veći posao tada Đuru zasigurno čeka sudbina kao i brodogradilišta. I ona su palila kapital sve dok im se davao. Kada je prestao dotok državnog novca sve je bilo jasno.
Možete me zvati kako želite, mrziti, ali ovo trenutno ni pišljivih 20 kuna ne vrijedi po svim pokazateljima. Da nije ovog MM koji sam sa sobom trguje bilo bi ovo već na 10-tak kuna.
Da nije ovog MM koji sam sa sobom trguje
poslić za đuru, cca 3,5 mil. EUR.
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/bXtSbEVA0mtw4w1DcdarAw==.pdf
ali bojim se da im ovo nije niti za plaće [emo_vrtimise]
Kada imaju pune kapacitete i poslove stoljeća onda godišnje zarade 7mio , a kada imaju loš kvartal izgube 36mio. A danas me RTL baš nasmijao da je Princu ponudjeno ulaganje u Djuku , TOP projekt! Ovdje ako ne bude radikalnih otpuštanja neće biti dobro .
Ovdje je nužna kvalitetna dokapitalizacija (nije sve u novcu, već je bitno i tko ga ulaže) i neki opipljivi pomak u poslovanju. Do neke takve konkretne informacije rast se ne bi trebao dogoditi, ali tko će ga znati na ZSE. Svatko ima svoju logiku investiranja pa tko uspješniji.
http://www.sbplus.hr/slavonski_brod/gospodarstvo/industrija/hns-ovci_zaposjeli_fotelje_u_duri_dakovicu.aspx
Zašto govora da je Đuro dobio posao proizvoditi vagone za 27mio kn , a ne kažu da je dobio posao od 40 vagona , ili to možda zvući skromno. I d je to recimo mjesec i pol dana posla.
Ali ne bojimo se uprava je jaka kao i vodeći ljudi u Đuri.
Za budučnost vjerovatno nema straha.