DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 12:27
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Kakva pomamama za dionicama Đure….

I evo nas opet na rollercoasteru :-/

http://www.tportal.hr/vijesti/biznis/342240/Bakic-vlasnik-vise-od-10-posto-Dure-Dakovica.html

bez brige, bila je i PTKM, koliko ono?
a nije se moglo prići od 100mil Rusa i miljarde Kineza, pa di je sad..?
cijena i vrijednost su različite kategorije, ali treba iskoristiti priliku i zaraditi ako se moze, čestitam kupcima ispod 40!

evo, kako je krenulo, možda bude i javna ponuda!

Ozren, đe' kombo?

Pricate o velikom poslu i velikoj zaradi… pa DDJH je taj veliki posao (posao desetljeca, stoljeca ili milenija) vec imao sa BOVom i zarada je bila nikakva…

Ova cijena se uistinu ne moze nicime opravdati… bezvezno pumpanje…

Bas me zanima kakvo ce biti FI za polugodiste…

Ali imamo ovu vijest s Tactical Report za UAE koja nije najava posla, ali je po mom sudu vrlo vrijedna, naime da je Šeik rekao da je donio odluku samo da čeka pravi trenutak da ju objavi.
Ovo je copy/past sa bloga dioničara DDJH koji je prešao prag od 10% dionica

Evo ovako kolege dioničari…ukratko promišljanja…Hrvatska je članica Nato a na pojedinim tenderima se natječemo sa Amerima a na pojedinim im nismo tkz.konkurencija tako da očekujem dobivanje posla u UAE vrlo brzo jer “šeik je odlučio samo čeka pravi trenutak” a nakon toga i veličanstveni Kuvajt gdje očekujem raspodjelu tj.partnersku suradnju Patria&Kongsberg&Đuro i Američkog ponuđača.[emo_smijesak]

nadam se da si u pravu, ali cijela ova situacija me neminovno podsjeća na dioki!! stalno se nešto i nekoga čeka, a toga niotkud!

Pozdrv forumaši! Malo sam razočaran raspravom , odnosno njenom kvalitetom. Zanimaju me podaci , detalji ugovora Patrija – DDJH.
Da li netko nešto sa skupštine zna detaljnije? Recimo gledajuči podatke o mogučem poslu sa UAE dioničar sa 10% govori i usporedjuje preoptimistično ,u odnosu na informacije koje ja posjedujem. Da li dobivanje posla na tenderu 600 BOV vozila znači svih 600 za DDJH ili je to samo 100. Da li je cijena ista kao kada je DDJH radio BOV za HV ?? Velik pozdrav Lime i Bumbar starim Djurinim forumašima!!

sudeći po kretanju cijene na burzi, dokap će biti po 50 – 60 kn?

moderatori na forumu provode političku CENZURU, uvode verbalni delikt te krše slobodu govora zajamčenu Ustavom jer brišu forumaške nickove i poruke s čijim se političkim stavovima ne slažu !!!

No, čini mi se da Đuro _može_ ostvariti određenu razliku u cijeni upravo na radu koji ugrađuje u proizvode (sklapanje BOVa, ugradnja borbene stanice i sl.). Godišnji trošak plaća je cca 120 mil kn, neka je pola u vojnom segmentu, pa bi po toj logici ušteda u odnosu na “fince” mogla biti oko 60 mil kn. Nakon dokapa broj dionica bi bio između cca 8 (min ako . U vojnom segmentu je 20% !!! na BOV vozilu radi max. 100 ljudi !!

Prepisao sam dio citata od Matekosora. 20% ljudi u Specijalnim odnosno ,
10% u cijelom Holdingu je vezano za vojnu industriju. Previše poluinformacija , i blebetanja …nažalost!

Ne kužim, pa Djuka je imao milenijski posao.
dobili su BOVove, šta ne?onda se napucalo na 100kn.
pa su samo imali minuse.
bolje da ne dobiju nikakav posao, bit ce manji minusi

INVESTICIJE SU PROBILE PLAFON, TROŠE SE KREDITI, SVUDA MNOGO PARANOJE, SVI SU DO GRLA U KRIZI

New Report

Close