Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
Bome lijepo izgleda 🙂
Još da krene malo veća aktivnost..
kako će krenuti kad se svi bojite skinuti 50 komada s aska [emo_zloban]
Što je đuka dobio posao ili se neko zaigrao?
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/DDJH_837bca84-45f6-4dd1-9b1f-7e9bf0c0cbe8.pdf
Da dobio.
Ovaj nategnuti lanac kad pukne dat ce povoda nekima da se smiju od srece. A bit ce i veselja…..
iznad 42 kn na kupnji je naslagano preko 11.000 komada…i tko to sad može srušiti ispod 40 kn, odnosno tko i čime sad može zaustaviti rast na 50 kn?
+blokada!
taman ima vremena da već danas na zatvaranju probije 50 kn! hoće li?
p.s. čak je i strašljivac sa 2.500 komada utekao sa 48 kn…
+blokada!
taman ima vremena da već danas na zatvaranju probije 50 kn! hoće li?
p.s. čak je i strašljivac sa 2.500 komada utekao sa 48 kn…
evo i kosor1 popustio pod pritiskom, uletio danas.[emo_palacg]
a što ako ne dobiju nikakav novi veći posao do kraja godine? po koliko će onda ići sljedeći dokap? ja sam uvjeren da iznad 10 kn neće biti
da ne planiraju napraviti dokap po 20 kn, prihvatili bi prijedlog da donja granica bude 40 kn! nakon odbijanja takvog prijedloga sve je jasno!
ma nisam uletio, samo me zabavlja komentirati kako cijena raste ni iz čega! pratim ovaj teatar apsurda i čudom se čudim dok cijenu napucavaju kao da je sklopljen posao s kuvajtom! [emo_zacudjen]
Dioničari kojima je ovaj rast neobjašnjiv…pitanje svih pitanja pa tako i ulaganja je “Da li vi bazirate perspektivu dionice u prošlosti,sadašnjosti ili budućnosti”?Dokap je baziran na buduće poslovanje i tempiran za prikupljanje kapitala za nove poslove…ali ne za državu već naprotiv za mogućnost dobivanja velikog posla na inozemnim tenderima…[emo_smijesak]
Dioničari kojima je ovaj rast neobjašnjiv…pitanje svih pitanja pa tako i ulaganja je "Da li vi bazirate perspektivu dionice u prošlosti,sadašnjosti ili budućnosti"?Dokap je baziran na buduće poslovanje i tempiran za prikupljanje kapitala za nove poslove…ali ne za državu već naprotiv za mogućnost dobivanja velikog posla na inozemnim tenderima…[emo_smijesak]
koje buduće poslovanje? zato im i nije jasno
ma nisam uletio, samo me zabavlja komentirati kako cijena raste ni iz čega! pratim ovaj teatar apsurda i čudom se čudim dok cijenu napucavaju kao da je sklopljen posao s kuvajtom! [emo_zacudjen]
Mislis da bi ovako izgledao rast da je dobiven posao s Kuvajtom? [emo_smijesak]