DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 21:28
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

S vremena na vrijeme..

se pojavim ovdje i upozorim na moguće loše posljedice koje se nažalost onda i obistine. Zadnje sam upozorio na mogučnost da se zbog gubitaka, a prije spominjane dokapitalizacije, nominala smanji na 20-tak kuna, što se ( nažalost ) i dogodilo.

Sadašnji prijedlog za dokapitalizaciju nažalost ne donosi ništa dobro za dioničare, što je i realno za očekivati za tvrtku sa ovako velikim gubicima.
Kapital će se u bitnome razvodniti, a po mojoj procjeni dokapitalizacija ako uopće prođe, biti će po 20 kuna ( pogledaj sl. razvoj događaja u još jednom teškom gubitašu – Petrokemija ). Ukoliko Đuro eventualno dobije neki veći ogroman posao, tada će dokapitalizacija biti vjerojatno po većoj cijeni, što je tračak nade.

Na ovim cijenama kupovina izrazito riskantna, dioničari koji dokapitaliziraju po 20 ( ako bude po 20 ) , imati će mogučnost po današnjoj cijeni odmah prodati na burzi te dionice sa 80-85 % zarade. Naravno ako se cijena tu zadrži do dolaska novih dionica.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

kiko123
Ma kakvi stranci i 60kn. Pa gdje ti živiš. Ovaj film ne budeš gledao. Čak to nije moguće ni u snovima. Realnost je dokap po 20kn i ni lipe više. Ovaj pozer na 34kn sa 5000kom nije ovdje da kupi, a to je valjda svima jasno. Prvi će pobjeći čim načmu ovog MM.

uostalom stavio je netko i 10 000 kom na 36 na par minuta… tko je htio mogao je prodat.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

a što ako ne dobiju nikakav novi veći posao do kraja godine? po koliko će onda ići sljedeći dokap? ja sam uvjeren da iznad 10 kn neće biti

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

Evo nije trebalo biti neki ekspert da se pretpostavi da će danas nakon izvještaja sa skupštine cijena ići UP.
Do određivanja cijene sve je u “njegovim” rukama [emo_smijeh]

Zašto na jednom mjestu ( s izvještaja skupštine) piše da povećanje kapitala ne smije biti veće od 50 mil kn, kad na svim ostalima piše 194 mil kn?
Hvala!

Možda i zato cijena raste!?

Oni koji su kupovali po cca 23( ili 25) nedavno sad su lijepih 100 % u plusu![emo_zacudjen]

Pa nije valjda da ozbiljno mislite da oni koji će eventualno dati ponude za dokap ne čitaju FI ĐĐ…

Pa nije valjda da ozbiljno mislite da oni koji će eventualno dati ponude za dokap ne čitaju FI ĐĐ…
[/quote]

U ovom slučaju možda i bolje da ne čitaju, jer one brojke i papir teško podnosi.

Recimo ovako..

Nakon dokapa DDjH ce imati oko 13 miliona dionica.

Recimo da je cijena na zse 45 i uzmimo da je u onom famoznom omjeru P/E 10.

Znaci zarada, 4.5 kuna po dionici puta 13 miliona dionica… Ispada da DDJH ima dobit cca 60 miliona kuna.

Recimo da je P/E 20…znaci 30 miliona kuna dobit.

Kada je DDJH imao takve dobiti…. nikada… I bez temeljite reozrganizacije poslovanja, nece ju ni imati.

Osim toga, firma po trzisnoj kapitalizaciji (s novim brojem dionica) trenutno vrijedi oko 600 miliona kuna!! Sitnica za firmu koja je imala samo 90 miliona kuna prihoda u prvom kvartalu…

Recimo ovako..

Nakon dokapa DDjH ce imati oko 13 miliona dionica.

Recimo da je cijena na zse 45 i uzmimo da je u onom famoznom omjeru P/E 10.

Znaci zarada, 4.5 kuna po dionici puta 13 miliona dionica… Ispada da DDJH ima dobit cca 60 miliona kuna.

Recimo da je P/E 20…znaci 30 miliona kuna dobit.

Kada je DDJH imao takve dobiti…. nikada… I bez temeljite reozrganizacije poslovanja, nece ju ni imati.

Osim toga, firma po trzisnoj kapitalizaciji (s novim brojem dionica) trenutno vrijedi oko 600 miliona kuna!! Sitnica za firmu koja je imala samo 90 miliona kuna prihoda u prvom kvartalu…

bravo, odličan osvrt!
izgleda da su i ulagači shvatili kako stvari stoje jer je krenulo rasprodavanje po kupnji

moje pisanje nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica, nego osobni stav i razmišljanje

New Report

Close