Hvala @nokla
bit će na burzi jako “veselo” s cijenom dionice ako se izglasa dokap po svega 20 kn
Kako stvari stoje, pritisak na prodaji je velik i izlazi se van. Sigurno imaju vec inf da ce biti dokap 20 kn pa izlaze van. Zalosno sto mi mali igraci opet cekamo zavrsetak sjednice da procitamo ono sto veliki vec znaju.
Ali to je hr, tako da se moram nazalost pomirit s tim.
Pošto je u kombinaciji dokap po cijeni između 20 i 100 kn razumno je očekivati sredinu, tj. 60 kn. Ispod 40 kn nikako nebi smjelo ići, to bi bilo van svake pameti a mislim da tako razmišljaju i oni koji će danas glasovati o tome. Neće sami protiv sebe, jer bi se tako i njima jako razvodnio udio. A tu je valjda i neka Hanfa, Uskok i sl. Ona potraživanja ddjh nisu mogla nestati i danas će ih na skupštini sigurno vratiti a samim tim i cijena dokapa će biti veća.
ja se apsolutno slažem s Vama, kolega Lojtra.
lijepo vi nadjite majstore koji će vam dati i 1000kn za dokap, a ne da država i mirovinci održavaju ovog socijalističkog mastodonta na životu.
po starom običaju: ideje naše-benzin vaš!
pa onda država kupuje skupu robu iz offseta, mjesto da normalno kupi što joj treba na medjunarodnom tržištu, i oklopnjake i vagone, a ne da nam ovi socijalisti od uprave i dioničara prodaju M pod B i ugodno žive od naše love!
užas!!
predlažem peticiju za gašenje!
Ako ima netko da je preživio skupštinu bilo bi lijepo da napiše koju riječ.
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/2MwSvcpNy9t5XE59LK4Xbw==.pdf
[emo_vrtimise][emo_ooooo][emo_vrtimise]