Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
gornja granica je uvijek nebo, ono sto se gleda kod dokapa je uvijek donja granica, kao kupujes nesto I kazu ti mozes kupiti to pocevsi od 20 kunica a ti onda kazes “sta 20 dati cu ili 60 ili nista!” koliko je takav scenario vjerojatan????????
@Ruki
Kamoli sreće da su to najveće "nepravilnosti" naših firmi, pratiš li ti što nam radi dlkv i ostali?
S druge strane prodajom ste riskirali i sami ste si krivi. Ja sam kupovao po 245 i 150 kn pa nisam prodao. Dalekovod po 1100, 820 i 375 pa ga nisam prodao itd. Pa jednom morate stradati i vi koji rušite već 7 godina burzu. Znalo se da će jednom doći preokret, ne samo na ddjh već i na ostalim firmama.
Lojtra ( ili tenkista ) ,ja sam u Đuri od 220 kn s uloženim novcem u cijeni jednog apartmana u ZG i kako je cijena od mog ulaska počela padati stalno sam nadokupljivao vjerujući da to ne može nikako niže – no , naše tržište je dokazalo da je sve moguće , pa sam tako dokupljivao i na 22 kn ( nažalost manje količine !Vidiš ja sam u Đuri više godina i nikada do ove godine nisam prodavao , no kada javna glasila u HR objave ponudu za dokapitalizaciju po 20 – 23 kn za postojeće dioničare zašto ne smijemo tomu vjerovati – pogotovo što sam već spušio 10x više od onoga što sam uložio i onda mi je i neka mizerna zarada dovoljna da ublažim svoj minus u ovoj dionici !!Sjeća li se još netko tko je u Đuri jako dugo kako je ministar Polančec dao izjavu na TVu kako je ugovor s Arapima toliko siguran ( obnova tenkova ) ” KAO DA IZVODIŠ JEDANAESTERAC ; A NA GOLU NEMA VRATARA ” i mi naivci još čvršće uđemo u Đuru ??Isto tako ova današnja situacija ; gdje lud zbunjenog – ili obratno ( ni sam ne znam )gdje se danas objavi jedan podatak , a za par dana drugi – gdje se oštete dioničari , a nitko ne snosi za to odgovornost – kuda sve to vodi i kako čovjek uopće više ičemu da vjeruje – odnosno ulaže svoj novac na tržištu kojim očigledno manipuliraju osobe koje za svoje poteze nisu nitkom odgovorni, a svojim potezima nanose enormnu štetu svima nama ??Što se tiče DLKV ; za tvoju utjehu – ja sam ga kupovao na 1650, a prodao na 48 ( 57 komada ) ,:)) – eto , i njega sam držao predugo, pa sam ga na kraju od jada poklonio,a kako sada vidimo još sam i ” dobro prošao ” s obzirom kakva je danas cijena !U svakom slučaju moramo biti realni i shvatiti da one cijene koje smo mi nekada plaćali neće nikada više biti dostignute i moramo se pokušati izvući s što manjim gubitcima, no to je jako teško na ovako jadnom tržištu gdje jedna osoba može podići , ili srušiti cijenu dionice s par stotina tisuća kuna , a muljatori na sve strane rovare i nitkom ne odgovaraju za svoja (zlo)dijela !!
jedno je što oni planiraju – žele… a drugo što će na kraju biti…
nadalje g. iz priloga, navađa da je doveden u zabludu? te sada traži reviziju zbog tzv. zablude … tko će biti na kraju ove trenutne enigme pobjednik …? g. koji traži reviziju… ili Uprava?
gornja granica je uvijek nebo, ono sto se gleda kod dokapa je uvijek donja granica, kao kupujes nesto I kazu ti mozes kupiti to pocevsi od 20 kunica a ti onda kazes "sta 20 dati cu ili 60 ili nista!" koliko je takav scenario vjerojatan????????
pa onda je najbolje na pola, tj.40 kn.
na toliko bi danas i moglo završiti [emo_plazi]
@zztop
ma uopće me to ne zanima, vidim da se cijena pumpa pa dok vlak juri prema gore ostajem unutra [emo_namigusa]
jedno je što oni planiraju – žele… a drugo što će na kraju biti…
nadalje g. iz priloga, navađa da je doveden u zabludu? te sada traži reviziju zbog tzv. zablude … tko će biti na kraju ove trenutne enigme pobjednik …? g. koji traži reviziju… ili Uprava?
Dotični gospodin je potpuno u pravu. U Hrvatskoj revizori uzimaju lovu i pišu ono što im uprava predloži samo da bi i na godinu bili revizori te firme i ubirali godišnje naknade. Nikakve odgovornosti nemaju prema ulagačima i do sada im nikada nitko za to nije sudio.
Čim mi netko spomene revizore i konzultante odmah trčim na veliku nuždu od muke. Uzimaju lovu za ništa – čisto da bi se zadovoljila pravna regulativa dioničkih društava. Džabalebaroši!
Koliki je maksimum ? Grafički ?
31.03.2014 je konsolidirani BVPS bio 19,16 KN
http://www.zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=DDJH-R-A
pa će mislim biti vrlo zanimljivo… koji će novi BVPS na dan 30.06.2014 biti… milsim s obzirom na sve ugovorene ili ne ugovorene poslove…