DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 15:51
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

gornja granica je uvijek nebo, ono sto se gleda kod dokapa je uvijek donja granica, kao kupujes nesto I kazu ti mozes kupiti to pocevsi od 20 kunica a ti onda kazes “sta 20 dati cu ili 60 ili nista!” koliko je takav scenario vjerojatan????????

@Ruki

Kamoli sreće da su to najveće "nepravilnosti" naših firmi, pratiš li ti što nam radi dlkv i ostali?
S druge strane prodajom ste riskirali i sami ste si krivi. Ja sam kupovao po 245 i 150 kn pa nisam prodao. Dalekovod po 1100, 820 i 375 pa ga nisam prodao itd. Pa jednom morate stradati i vi koji rušite već 7 godina burzu. Znalo se da će jednom doći preokret, ne samo na ddjh već i na ostalim firmama.

Lojtra ( ili tenkista ) ,ja sam u Đuri od 220 kn s uloženim novcem u cijeni jednog apartmana u ZG i kako je cijena od mog ulaska počela padati stalno sam nadokupljivao vjerujući da to ne može nikako niže – no , naše tržište je dokazalo da je sve moguće , pa sam tako dokupljivao i na 22 kn ( nažalost manje količine !Vidiš ja sam u Đuri više godina i nikada do ove godine nisam prodavao , no kada javna glasila u HR objave ponudu za dokapitalizaciju po 20 – 23 kn za postojeće dioničare zašto ne smijemo tomu vjerovati – pogotovo što sam već spušio 10x više od onoga što sam uložio i onda mi je i neka mizerna zarada dovoljna da ublažim svoj minus u ovoj dionici !!Sjeća li se još netko tko je u Đuri jako dugo kako je ministar Polančec dao izjavu na TVu kako je ugovor s Arapima toliko siguran ( obnova tenkova ) ” KAO DA IZVODIŠ JEDANAESTERAC ; A NA GOLU NEMA VRATARA ” i mi naivci još čvršće uđemo u Đuru ??Isto tako ova današnja situacija ; gdje lud zbunjenog – ili obratno ( ni sam ne znam )gdje se danas objavi jedan podatak , a za par dana drugi – gdje se oštete dioničari , a nitko ne snosi za to odgovornost – kuda sve to vodi i kako čovjek uopće više ičemu da vjeruje – odnosno ulaže svoj novac na tržištu kojim očigledno manipuliraju osobe koje za svoje poteze nisu nitkom odgovorni, a svojim potezima nanose enormnu štetu svima nama ??Što se tiče DLKV ; za tvoju utjehu – ja sam ga kupovao na 1650, a prodao na 48 ( 57 komada ) ,:)) – eto , i njega sam držao predugo, pa sam ga na kraju od jada poklonio,a kako sada vidimo još sam i ” dobro prošao ” s obzirom kakva je danas cijena !U svakom slučaju moramo biti realni i shvatiti da one cijene koje smo mi nekada plaćali neće nikada više biti dostignute i moramo se pokušati izvući s što manjim gubitcima, no to je jako teško na ovako jadnom tržištu gdje jedna osoba može podići , ili srušiti cijenu dionice s par stotina tisuća kuna , a muljatori na sve strane rovare i nitkom ne odgovaraju za svoja (zlo)dijela !!

jedno je što oni planiraju – žele… a drugo što će na kraju biti…
nadalje g. iz priloga, navađa da je doveden u zabludu? te sada traži reviziju zbog tzv. zablude … tko će biti na kraju ove trenutne enigme pobjednik …? g. koji traži reviziju… ili Uprava?

http://www.zse.hr/default.aspx?id=51442

gornja granica je uvijek nebo, ono sto se gleda kod dokapa je uvijek donja granica, kao kupujes nesto I kazu ti mozes kupiti to pocevsi od 20 kunica a ti onda kazes "sta 20 dati cu ili 60 ili nista!" koliko je takav scenario vjerojatan????????

pa onda je najbolje na pola, tj.40 kn.
na toliko bi danas i moglo završiti [emo_plazi]

moje pisanje nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica, nego osobni stav i razmišljanje

@zztop
ma uopće me to ne zanima, vidim da se cijena pumpa pa dok vlak juri prema gore ostajem unutra [emo_namigusa]

moje pisanje nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica, nego osobni stav i razmišljanje

@zztop

ma uopće me to ne zanima, vidim da se cijena pumpa pa dok vlak juri prema gore ostajem unutra [emo_namigusa]

Trenutno je rampa na oko 50 Kn na mojoj gledalici

jedno je što oni planiraju – žele… a drugo što će na kraju biti…
nadalje g. iz priloga, navađa da je doveden u zabludu? te sada traži reviziju zbog tzv. zablude … tko će biti na kraju ove trenutne enigme pobjednik …? g. koji traži reviziju… ili Uprava?

http://www.zse.hr/default.aspx?id=51442

Dotični gospodin je potpuno u pravu. U Hrvatskoj revizori uzimaju lovu i pišu ono što im uprava predloži samo da bi i na godinu bili revizori te firme i ubirali godišnje naknade. Nikakve odgovornosti nemaju prema ulagačima i do sada im nikada nitko za to nije sudio.
Čim mi netko spomene revizore i konzultante odmah trčim na veliku nuždu od muke. Uzimaju lovu za ništa – čisto da bi se zadovoljila pravna regulativa dioničkih društava. Džabalebaroši!

DDJH je testirao trostruko dno…iz 2010…gledajući unaprijed….sljedeća stepenica je 45 kuna….

Koliki je maksimum ? Grafički ?

A na koliko su ušli vjernici???

Koliki je maksimum ? Grafički ?

31.03.2014 je konsolidirani BVPS bio 19,16 KN
http://www.zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=DDJH-R-A
pa će mislim biti vrlo zanimljivo… koji će novi BVPS na dan 30.06.2014 biti… milsim s obzirom na sve ugovorene ili ne ugovorene poslove…

zapocela isporuka daljinskih stanica konsberga u kuvajt , da li to znaci dobivanje poslova za djuru u kuvajtu

New Report

Close