Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
Sad bi ista uprava radila dokap. [emo_bijesan]
– izgubio sam brdo novaca i sad bi oni još !
– tko će im više vjerovat !
– treba ih smjeniti ODMAH
S tim da uprava spominje financijsko restrukturiranje (dokapom), a ne spominje operativno restrukturiranje. ne spominju se otkazi, a prihodi se smanjuju, posla nema.
Vlasnicima dionica preporučam kupnju današnjeg Jutarnjeg, jer ima članak o Đuri na tri strane, pogled iznutra ,aktualno ,zadnja sjednica NO.
kako NB stoji sa DDJH? Jel u plusu?
Kuwait? Any news?
Sto puta sam napisao da je na ZSE najbolje izbjegavati firme vezane za RH i politiku RH i kupovnu moć RH.
Ovo i PTKM su čisti primjeri zasto.
Barcelona je izgubila i prvenstvo.
Nije da nisam predvidio.
Volio bi da sam se prevario.
Žao mi je. I sretno.
Lp
Vlasnicima dionica preporučam kupnju današnjeg Jutarnjeg, jer ima članak o Đuri na tri strane, pogled iznutra ,aktualno ,zadnja sjednica NO.
Kuvajt za dan , dva .
Evo jedno pitanje od početnika vezano za dokap. Naime u dionicama sam relativno kratko i nisam se još susreo s dokapitalizacijom u nekoj firmi čije dionice držim. 13.5. sam još imao dionice DDJH, a koliko sam shvatio iz napisa ovdje, time ostvarujem pravo na dokap po 20-23kn. Moje pitanje je koji je točno postupak za to. Može i na PM, hvala.
fino su počistili ovoga sa 4000 komada na 24,40 kn [emo_smijeh]
Ako je taj veliki nalog od 4000 bio na kupnji onda se netko ukrcava a ne iskrcava. No dakle ću ja davati besplatbne savjete po forumu.[emo_mrgud]