DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 09:25
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Sad bi ista uprava radila dokap. [emo_bijesan]
– izgubio sam brdo novaca i sad bi oni još !
– tko će im više vjerovat !
– treba ih smjeniti ODMAH

ČOVJEČE PAZI DA NE IDEŠ MALEN ISPOD CROBEXA

S tim da uprava spominje financijsko restrukturiranje (dokapom), a ne spominje operativno restrukturiranje. ne spominju se otkazi, a prihodi se smanjuju, posla nema.

Vlasnicima dionica preporučam kupnju današnjeg Jutarnjeg, jer ima članak o Đuri na tri strane, pogled iznutra ,aktualno ,zadnja sjednica NO.

vid'la žaba...

kako NB stoji sa DDJH? Jel u plusu?
Kuwait? Any news?

Sto puta sam napisao da je na ZSE najbolje izbjegavati firme vezane za RH i politiku RH i kupovnu moć RH.

Ovo i PTKM su čisti primjeri zasto.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Barcelona je izgubila i prvenstvo.

Nije da nisam predvidio.

Volio bi da sam se prevario.

Žao mi je. I sretno.

Lp

[b]black magic[/b]

Vlasnicima dionica preporučam kupnju današnjeg Jutarnjeg, jer ima članak o Đuri na tri strane, pogled iznutra ,aktualno ,zadnja sjednica NO.

Kuvajt za dan , dva .

Evo jedno pitanje od početnika vezano za dokap. Naime u dionicama sam relativno kratko i nisam se još susreo s dokapitalizacijom u nekoj firmi čije dionice držim. 13.5. sam još imao dionice DDJH, a koliko sam shvatio iz napisa ovdje, time ostvarujem pravo na dokap po 20-23kn. Moje pitanje je koji je točno postupak za to. Može i na PM, hvala.

Reversal iliti odbijanac !

fino su počistili ovoga sa 4000 komada na 24,40 kn [emo_smijeh]

[b]moderatori na forumu provode političku CENZURU, uvode verbalni delikt te krše slobodu govora zajamčenu Ustavom jer brišu forumaške nickove i poruke s čijim se političkim stavovima ne slažu !!![/b]

Znači da se netko veći iskrcava, a to nikada nije dobro, a veliki uvijek imaju prvi info.

Ako je taj veliki nalog od 4000 bio na kupnji onda se netko ukrcava a ne iskrcava. No dakle ću ja davati besplatbne savjete po forumu.[emo_mrgud]

A jeste mudraci!
Netko se iskrcava? A ko je kupio te dionice?
Netko se ukrcava? A ko je prodao te dionice?

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

New Report

Close