DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.poslovni.hr/domace-kompanije/nezadovoljni-rezultatima-uprave-ure-akovica-spremni-za-sindikalne-akcije-271268

The end!

U tom sindikatu smatraju da cijeloj situaciji nije dorastao ni Nadzorni odbor u “Đuri Đakoviću”. Štivić je podsjetio da je sjednica Nadzornog odbora nedavno morala biti odgođena te da je i sjednica prije bila prekinuta jer su je napustili predsjednik i dopredsjednik. Predstavnici Sindikata metalaca Hrvatske – industrijskih sindikata o svemu će više govoriti na sutrašnjoj konferenciji za novinare.

Predsjednik i dopredsjednik napustili sjednici. Pa o cemu se ovdje radi????
Da li ce no dobit naknadu i za ovaj no koji je odgodjen??
Otkljucala se vrijednost do kraja velikoj Barceloni.

Cudne neke ocjene poceh dobivat?
Kada je bila cijena na 60 i isto tako pisah dobivao sam 100, sada kada je ocigledno da je kraj blizu jedva 20.
Jos jedan od dokaza kako hrvati funkcioniraju.
Kada im je dobro, jadaju se, tako je i ovdje bilo, kada su htjeli dokupit jadali su se i jadali, tako dugo dok se taj jad i njihova neistina pretvorila u istinu i njihive zelje te imaju danasnji rezultat.
Mislim da je svima jasno da ovdje nece doc do otkljucavanja nikakove vrijednosti, i to treba priznat i biti svjestan u kojem se stanju nalazi tvrtka.
Znamo da je to i xy najteze priznat kao i svima ovdje, jer ne radi se ovdje o lovi, vec o svom ego kojeg je unistio rezultat i vijesti koje dolaze svakog dana i nemoguce ih je ignorirat.
Ja sam napisao i ponovo cu rec ukoliko se otkljuca vrijednost ja cu se ovdje svima ispricat, ali dok se i drugima sklop u glavi ne promjeni nece biti nista, ni napretka, ni zarade, ni boljitka, a kamoli otkljucavanja vrijednosti.
Znate, nije sve u love, nesto je i u predvidjanju, a to ovdje velika Barcelona nije mogla vidjet, jer ipak se u nju pocelo ulagat daleke 2008 godine, ali kako su se stvari pocele odvijat, vidjelo se sve.

Konsolidirani BVPS na dan 31.03.2014 = 19,16 KN
a trenutna prosječna cijena trgovanja = 34,90 KN tj. ista je trenutno 82% veća od knjigovodstvene vrijendosti dionice na dan 31.03.2014 ….
http://www.duro-dakovic.com/odnosi_s_investitorima/financijska_izvjesca/default.aspx
[emo_zacudjen]

Vrdoljak hitno pozvao sindikalce Đure Đakovića

Nakon što su mediji prenijeli stajališta Sindikata metalaca Hrvatske – Industrijskih sindikata o aktualnoj upravi Holdinga Đuro Đaković uslijedila je reakcija ministra gospodarstva Ivana Vrdoljaka koji je na hitan sastanak pozvao sindikalne povjerenike.
‘Nemamo više povjerenja u upravu, Đuro Đaković postaje ranjiv i poprima oblik gubitaša. Ništa se nije dogodilo od najavljenih velikih poslova, to je i temeljni razlog za nezadovoljstvo. Za to je najodgovornija uprava, ali i vlada’, istaknuo je Štivić…
Vaš link …

Vjerovatno su već “izjeli” i onaj kredit od HBOR-a od 150 milijuna kuna pa sada opet traže pomoć sirotice države. Nema Vam od nje pomoći, samo dodatna sječa radnih mjesta.

cijena ti sve govori..da nema MM vec bi bila na 15 kn

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

ako MM tzv. stopira pad cijene … pitanje je dali će to uspijeti i nakon sutra 15.05. …
http://www.zse.hr/default.aspx?id=50936
http://www.zse.hr/default.aspx?id=50799

cijena ti sve govori..da nema MM vec bi bila na 15 kn

Zato su ih i iznajmili još dok nije bilo sve ovako crno. Iako mi se čini da bi na kraju MM mogao ovdje i bankrotirati. Mislim da im se već “zacrnilo” od branjenja neobranjivog. Tko će ovdje biti odgovoran za gubitke? Naravno, proračun RH, odnosno narod.
Jedan veliki investitor je ne tako davno predložio nagradu za upravu. Njima će najbolja nagrada biti ako ih sada premjeste u neku drugu tvrtku da i tamo oglodaju mesnate dijelove.

Zasigurno su vec neki clanovi javili da ni danas ne mogu doc na no.

Ukoliko se odrzi no, i donese odluka o smanjenju na 10 kn, uzet cu 1000 komada.

Ova firma mi sve više liči na Petrokemiju, da bi bilo da radnici sjede doma, nego da stvaraju trošak.
Treba pitati ministra gospodarstva koje to firme izvoze i šta izvoze, struktura izvoza ?????

ttp://www.youtube.com/watch?v=XTzjTaGxews

New Report

Close