Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,40 | 3.080 | 200 | 15,50 | 17,60 | 1,32% |
evo nam đurice na 190 i jako lijepo se složila prodaja
195,00 582
195,95 170
198,55 200
198,99 1487
199,00 2806
Malo “cudna” situacija na ovoj dionici….
Postavlja se pitanje:
Ako je FIMA odlucila izaci iz Djure sa ovakvom kolicinom svega par dana prije objave GI, pretpostavlja se da znaju da rezultati nisu bas sjajni….
A s druge strane, netko je tu istu kolicinu kupio po 182kn uz procjenu da ce cijena ici na gore…
U svakom slucaju je rijec o dogovorenoj transakciji…. A da nije Fima prodavala sama sebi?! Hmmm…
Molio bih iskusnije da razviju nekoliko mogucih scenarija…
Tko tu koga?! [smiley4]
Hmm,čudan završetak ovog dana,skakala dionica malo dole malo gore i završila sa najvećim prometom i to iznad 190,mmmm ,meni paše. Dobro da sam je ubo na 173kn. Mogli bi mi sa Đurom ubrzo i iznad 200,samo da izvješće nebude loše.
Lucidus d.d., Zagreb, Braće Domany 6, 68816 dionica (2,13%)
Slavonski ZIF d.d., Zagreb, Vončinina 2, 12621 dionica (0,39%)
FIMA Validus d.d., Varaždin, Anina 2, 385477 dionica (11,91%)
Netko od njih? Tko, koliko?
Malo “cudna” situacija na ovoj dionici….
Postavlja se pitanje:
Ako je FIMA odlucila izaci iz Djure sa ovakvom kolicinom svega par dana prije objave GI, pretpostavlja se da znaju da rezultati nisu bas sjajni….
A s druge strane, netko je tu istu kolicinu kupio po 182kn uz procjenu da ce cijena ici na gore…
U svakom slucaju je rijec o dogovorenoj transakciji…. A da nije Fima prodavala sama sebi?! Hmmm…
Molio bih iskusnije da razviju nekoliko mogucih scenarija…
Tko tu koga?! [smiley4]
Ha, to se ja uvijek pitam kad prodajem/kupujem 🙂 Sto misli onaj s druge strane… Vjerojatno prodavatelj kratkorocno ne vidi neku korist, a kupac kupuje na duze staze. Sto drugo? Scenarij? Sad ce svi navalit skidat sa ask-a par dana, a onda ce se daytraderi pocet znacajnije iskrcavat pa ce opet dolje 🙂 Ukoliko neka nova vijest ne uleti. Na kraju ce se stabilizirat malo iznad ovog nivoa uz uvijet da ne bude losih vijesti. My 5 cents…
Nekako se i meni cini da nije izlazila Fima vec Lucidus i Slavonski…. onako, intuitivno mi se cini…. [smiley7]
Evo, sad sam gledao panoramu na HRT-u.Delegacija iz Rusije u Đuri Đakoviću.Zainteresirani za projekte izrade komponenata za elektrane.