DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

evo ga, korigirao se sad malo… ajd neću ga više špotati 😉

OK, ovaj MM ili ne zna što radi ili jaaaaaako dobro zna što radi i za koga.

na bidu 5000 dionica iznad njega, a na asku je prvi i više od 1% viša cijena je prvi pravi ask.

Mikane nakupovati će se nakon FI

OK, ovaj MM ili ne zna što radi ili jaaaaaako dobro zna što radi i za koga.

na bidu 5000 dionica iznad njega, a na asku je prvi i više od 1% viša cijena je prvi pravi ask.

jel ti znaš funkciju MMa?

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

pa spustio se niže kad su po njemu na 62 kn iskipali skoro 1500 komada, što ti je tu čudno??

punto, kaj pričaš ti? ima točno 4998 dionica na bidu iznad MM-a i točno 0 dionica ispod njega na asku… što ti to govori?

na 62 kn iskipali skoro 1500 komada

a sad su opet kupili cijeli nalog od MM po 62,25 kn pa se digao prema gore…da ga netko počisti još 4-5 puta ode cijena na 70 kn [emo_smijeh]

lanica, to sigurno nije diktiranje cijene pogrešnim postavljanjem na bidu i asku gdje kupci od njega kupuju jeftinije (jer je prvi na asku), a prodavatelji imaju 5000 dionica po bidu za prodati prije nego dođu do mm-a.
to sigurno nije ni spread od više od 3%!! jer je to trader a ne mm.

a sad mi vi recite koja jest funkcija… ja sam vam rekao koja nije, a ovaj to upravo radi.
doduše, u međuvremenu je izvadio prst iz uha i malo se korigirao.

Eto ispunjen i posljednji uvjet da holding kupi cargo. Kupaca nema, sindikati u banani kao i uprava. Zar ne bi bilo fer i korektno da se vlada pokrije po usima i proda cargo holdingu. Ameri bi to odavno napravili da imaju takav slucaj, ali ne i mi. Mi uvijek idemo suprotnim putem.

Ma nije uopće problem kupiti HŽ cargo. Problem je što voziti kada je industrija totalno propala. Pa kod nas u Slavoniji je sve propalo. U Slatini propao Gaj i silosi, u Čačincima mlin zatvoren, u Đurđenovcu DIK propao, kombinat Belišće ne radi 30 % posla kao prije, NEXE u banani. Prije je to željeznica sve servisirala, sada ono što je ostalo opskrbljuju kamioni. Druga stvar je što su brzine transporta prugom otprilike kao u doba Gutmana, ako ne i sporije. Godinama se sistem urušavao, a bez industrije nema nikoga na kome cargo može zaraditi.

http://www.vecernji.hr/kompanije-i-trzista/makedonci-zele-borbena-oklopna-vozila-dure-dakovica-918199

brisanjem nicka ne možete obrisati istinu!

Ako danas izleti izvjesce, i kako je pocelo, morat ce se dobrano potrudit da i dalje u jetno odrzavaju cijenu na 60.

New Report

Close