Zao mi je sto moram reci i sto mislim da ce biti jako lose. Mislio sam da ce se uspavani div trgnut, probudit, ali ne moze se pomaknut s mjest, nazalos ne da se pomakne, nego se jos dublje ukopava. Nisam sretan zbog toga ali sto je tu je. Budimo realni. Tesko da ce ovdje bit nekih vecih pomaka.
evo pričamo stalno o MM i neki su uvjereni da on brani cijenu, a ja sumnjam u suprotno. 😉
pazite sad! prvi ask na 61,94 a MM ispred njega omogućava kupnju za kunu i pol jeftinije!!!
pa kakvog to smisla ima?!
evo pričamo stalno o MM i neki su uvjereni da on brani cijenu, a ja sumnjam u suprotno.
da nema MM na liniji obrane DDJH bi sad bio na 40 kn
zozo, ma daj molim vas… pa tko želi prodavati, može po višoj cijeni nego trenutno nudi MM, a tko želi kupovati kupuje kunu i pol jeftinije od MM-a… to se nikako ne uklapa u ovo što tvrdite
Koliko se sjecam i holding je sudjelovao u davanju ponude za cargo. Nebi se iznenadio da sada kad su rumunji odustali Vlada uvali cargo Holdingu.
Nakon ovog leti holding na 70 [emo_smijeh]
Ministar Kotramanović za RTL televizija,
s DDJH ubrzo ide potpis ugovora za modernizaciju tenkova, od T 84 pa nadalje…
[emo_smijesak]
ING, sad barem znamo zašto je bid toliko jak i zašto MM glumi nešto… a ljudi meni obratno cijelo vrijeme govore 😉
bid mi izgleda dosta napeto.. mislim da je samo pitanje vremena kad će živci popustiti
Nakon ovog leti holding na 70 [emo_smijeh]
prošli tjedan očekivao si ga na 50, a sad ide na 70 kn? da nisi možda kupio u međuvremenu?? [emo_smijeh]
A jeli Kotromanović zna sa kojim novcima.
Imali ta stavka u proračunu.
Šta kaže Linić na to. Hoće li to ugraditi u rebalans proračuna.