DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

pa slažem se da utjeruju strah… a na asku, samo jedan ispred njih i to za lipu pa se tu ne pomiču?!
i tih 2,5-3% spreada je malo previše… na ADPL se MM postavlja na manje od 1%!

Kolega Mikan,
Ja to vidim ovako:
Na prodaji 30000 komada, stalne najave da ce holding u privatizaciju, veliki poslovi na vidiku, a cijena konstantno pada. E sad ili netko namjerno zeli spustit cijenu cim nize da u privatizaciji ako je uopce bude, kupi jeftino, ili netko zna sto se vidi iza sume pa ce lagano izlazit van.
1000 radnika u holdingu treba namirit svakog mjeseca, tako da i sami znate kakav je ovo Sizifov posao trenutno u Holdingu.
Xy se ovdje ukupao i nece vise dokupljivat osim ako padne cijena na smijesnu razinu, ali i on je sada svjestan kao dugorocan investitor, da bi se ovdje rijec dugorocan mogla promjenit u beskonacan, a to mu sigurno ne odgovara, tako da nece ovdje biti neke pomoci od njega da umjetno odrzava cijenu. Mali ulagaci snage nemaju da ovdje nesto pokrenu, stoga sam napisao da ovdje moze samo cudo, rijesit ili pomaknut situaciju.

a malo su i smiješni… evo čim se gricnuo ask od MM-a (makar samo 3% od dionica MM-a na asku), odmah se pomaknuo za 20 lipa više i nadomijestio tih 3% dionica.
a možda to sve kompjuter radi… pa i kompjuter onda ima pauze za ručak, da ne bi bilo sumnjivo. 😉

da bi reč rekel na post mikro investitora punta[emo_palacg]

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Arapsko cudo. [emo_smijesak]

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Hvala kolega Lanica, vas mi je odgovor hvalevrijedan. Jer da Vas nema brzo bih rasprodao svojih 432 komada ddjh i kupio ili magmu, dioki, ingru i ostale prave dionice. Hvala jos 1x.[emo_smijeh]

34000 kom na prodaji. Ovo je tek pocetak pokazivanja snage koliko ljudi zeli prodat. Bit ce toga jos i vise s priblizavanjem izlaska izvjesca. Ne bi bilo cudno da vidimo prvi puta da ce ta brojka prec 40000 komada. U konacnici mozda ce ovdje bit sa scenarijom kod prebrojavanja nezaposlenih.

FI nitko više nema hrabrosti krivotvoriti ili umjetno napumpavati kao prije jer ipak su se neke stvari na ZSE-u promijenile u tom pogledu. Odgovorne osobe za sastavljanje FI će u ovim okolnostima radije prikazati stvarno stanje stvari nego da ih poslije netko proziva i da snose posljedice.
A stvarno stanje nije nimalo “ružičasto”!¨Gdje je onih najavljivanih 2 milijarde prihoda u 2013? Možda četvrtina od toga iznosa bude!
Prisjetimo se samo 9-mjesečnog stanja za 2013.
http://www.vecernji.hr/kompanije-i-trzista/duro-dakovic-tone-u-gubitke-prihodi-u-prvih-9-mjeseci-51-manji-nego-lani-902266

Jucerasnji trend slijedi i danas.

Od sto glasa, nema ovdje vise nikog [emo_smijeh].
Zar je ispucan torpedo prema holdingu, koji samo ceka udar ili ce uspjeti manevrom se spasiti?

58 kn, a jos podosta do izvjesca. Ako ce tako nastavit izvjesce i cijena bi se mogli nac na 49-50 kn. Ovo izvjesce bit ce vrlo vazno za daljnji tijek cijene.

Izvješće i Đuro.
Ovo nikad nije bilo upitno,dvojba je jedino loše ili jako loše.

"Only dead fish swim with the stream"

New Report

Close