DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A hoće li Đuro ubrati svoj dio kolača od terminala na Krku ??

Nekima još nije vrijeme da se s LPLH prebace ovdje. Stoga je ova objava na tacticalu došla u jako nezgodno vrijeme. MM se maknuo s prodaje to puno govori kakav je pritisak na kupnji.

koliko vas je pod patronatom moderatora
koliko imate nickova, 50?

Fedor19..kak se maknuo, si čorav?

Sljedeća stanica 70?

ispunjeno….sljedeća 80,00…ide vlakić….

ispod MM ogromna je rupa na kupnji [emo_ooooo]

[u][b]oštećeni ulagači trebali bi, uz savjetovanje s pravnicima, tužiti radi naknade štete i gubitaka forumske drukere i navlakače koji plasiraju neistine na forumu![/b][/u]

neće padati….teško da će ispod 70 viš

neće padati….teško da će ispod 70 viš

pogledaj ponor ispod MM-a….

[u][b]oštećeni ulagači trebali bi, uz savjetovanje s pravnicima, tužiti radi naknade štete i gubitaka forumske drukere i navlakače koji plasiraju neistine na forumu![/b][/u]

Ne znam na koji pogon ide vlakić, ja sam postao vijest koja i nije najnovija,očito ljudi slabo prate već prate masu.

Ima i ova, sve je otvoreno:

Kuwait: Lockheed Martin and Desert Warrior upgrade (40 credits)
P

Lockheed Martin UK is said to have better chances to win a project to upgrade the Desert Warrior Infantry fighting vehicles (IFVs) in service with the Kuwaiti Land Forces (KLF). The following 440-word report sheds light on the subject and tells what makes Lockheed Martin has better chances than other bidders to win the project. [Partly reproduced in Tactical Weekly

(Issue No 20/49 – December 6, 2013)]

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

nje prate ljudi ništa nego lagano po asku dok se ne uključe drugi ulagači pa onda cijena gore…nema tu vijesti…niti bilo čega…samo gomila…luđaka 🙂

U svakom slučaju danas + 14,49 %

[emo_palacg]

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close