DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 12.01.2025. u 11:54
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
19,61
294
15
18,00
19,70
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

zakuwaite

nije samo oprez..vidi što kaže bloger

Po mom sudu bi sad bilo dobro da braniteljima država da dionice DDJH da bude likvidnosti … e kad bi netko razmišljao holistički u državi

Bili bi na stotki da nema MM-a.

Bili bi na stotki da nema MM-a.

da nema MM bili bi ispod 50 kn

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

stara priča, lupanje po aksu od love od LPLH i lagano dizanje i priželjkivanje da se i ostali priključe, vidjet ćemo dokle

nbakic | 06.12.2013. 11:42 u 11:42 | Odgovori
A ono što ljudi ne razumiju (a meni se čini da je tako, no možda upravo ja ne razumijem), to je da u Hrvatskoj treba ulagati u dionice za koje misle da su radikalno potcijenjene. Po mom mišljenju imati novce u hrvtaskim dionicama za 10-15% očekivanog prinosa (uz sav rizik) je smiješno, to radiš jedino ako si mirovinac (na tome in ne treba zamjeriti). O čemu govorim vidjeli smo ovih dana na LPLH.

Od kad DDJH nije bio u blokadi? [emo_smijesak]

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

MM ostao je samo na kupnji, a maknuo se s prodaje, valjda da omogući lakše pumpanje cijene?!?
nevjerojatno, to još nisam vidio! [emo_vrtimise] [emo_zacudjen]

[u][b]oštećeni ulagači trebali bi, uz savjetovanje s pravnicima, tužiti radi naknade štete i gubitaka forumske drukere i navlakače koji plasiraju neistine na forumu![/b][/u]

ma najbolje bi bilo državi da se istrese na redovnom trgovanju sve dionice i onda bi mogli oprati ruke od nje

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

I zadnji put ga je dizao do 67 “u očekivanju dobrih vijesti”.

I sada je, pretpostavljam, isti slučaj.

Nema rezona za ovakav rast, ukoliko stvarno nije dogovoreno nešto konkretno, što će uskoro objaviti, a mi ćemo saznati zadnji, kao i obično.

a evo MM opet na prodaji (doduše visoko), očito čitaju ovaj forum pa su shvatili da bi ih HANFA mogla priupitati kakve to čudne igre igraju??? [emo_smijeh]

[u][b]oštećeni ulagači trebali bi, uz savjetovanje s pravnicima, tužiti radi naknade štete i gubitaka forumske drukere i navlakače koji plasiraju neistine na forumu![/b][/u]

A hoće li Đuro ubrati svoj dio kolača od terminala na Krku ??

New Report

Close