DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

zakuwaite

nije samo oprez..vidi što kaže bloger

Po mom sudu bi sad bilo dobro da braniteljima država da dionice DDJH da bude likvidnosti … e kad bi netko razmišljao holistički u državi

Bili bi na stotki da nema MM-a.

Bili bi na stotki da nema MM-a.

da nema MM bili bi ispod 50 kn

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

stara priča, lupanje po aksu od love od LPLH i lagano dizanje i priželjkivanje da se i ostali priključe, vidjet ćemo dokle

nbakic | 06.12.2013. 11:42 u 11:42 | Odgovori
A ono što ljudi ne razumiju (a meni se čini da je tako, no možda upravo ja ne razumijem), to je da u Hrvatskoj treba ulagati u dionice za koje misle da su radikalno potcijenjene. Po mom mišljenju imati novce u hrvtaskim dionicama za 10-15% očekivanog prinosa (uz sav rizik) je smiješno, to radiš jedino ako si mirovinac (na tome in ne treba zamjeriti). O čemu govorim vidjeli smo ovih dana na LPLH.

Od kad DDJH nije bio u blokadi? [emo_smijesak]

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

MM ostao je samo na kupnji, a maknuo se s prodaje, valjda da omogući lakše pumpanje cijene?!?
nevjerojatno, to još nisam vidio! [emo_vrtimise] [emo_zacudjen]

[u][b]oštećeni ulagači trebali bi, uz savjetovanje s pravnicima, tužiti radi naknade štete i gubitaka forumske drukere i navlakače koji plasiraju neistine na forumu![/b][/u]

ma najbolje bi bilo državi da se istrese na redovnom trgovanju sve dionice i onda bi mogli oprati ruke od nje

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

I zadnji put ga je dizao do 67 “u očekivanju dobrih vijesti”.

I sada je, pretpostavljam, isti slučaj.

Nema rezona za ovakav rast, ukoliko stvarno nije dogovoreno nešto konkretno, što će uskoro objaviti, a mi ćemo saznati zadnji, kao i obično.

a evo MM opet na prodaji (doduše visoko), očito čitaju ovaj forum pa su shvatili da bi ih HANFA mogla priupitati kakve to čudne igre igraju??? [emo_smijeh]

[u][b]oštećeni ulagači trebali bi, uz savjetovanje s pravnicima, tužiti radi naknade štete i gubitaka forumske drukere i navlakače koji plasiraju neistine na forumu![/b][/u]

A hoće li Đuro ubrati svoj dio kolača od terminala na Krku ??

New Report

Close