Pa sta ne osigurava likvidnost?
MM bi trebao pratiti sentiment ulagača na nekoj dionici te svojom prisutnošću omogućiti u svakom trenutku K-P dionica, a ne da sam određuje smjer kretanje dionice tako što stavi nalog na prvu poziciju čak 2 kn iznad prethodnog!
A kakav je sentiment na ovoj dionici?
A kakav je sentiment na ovoj dionici?
takav da bi i dalje bila na 57 kn da je MM nije pogurao na 63 kn
MM se stavio na prvu kupnju na 63,50 kn, a druga kupnja je na 61,51 kn, znači 2 kn niže!!??! U čemu je poanta MM-a, da osigurava likvidnost ili da pumpa cijenu gore??? [emo_zacudjen]
ali MM ništa ne pumpa, nego samo omogućuje onima koji žele prodati da prodaju, a onima koji žele kupiti da kupuju.
@mikan
ako je tako, onda se mogao staviti 0,2 kn iznad prvog naloga i time bi također izvršio svoju ulogu, a ne se bez razloga stavljati cijele 2 kn iznad drugo naloga!
ali vidim da zalud objašnjavam, radite kako vam drago
Hmm, negdje sam naletio na podatak da je svojevremeno mlin za NEXE koštao 8 milijuna eura, u očekivanju Kuvajta ovo nije nimalo loše[emo_palacg]
Predloženim rebalansom proračuna u 2013.godini, ministar financija Slavko Linić uzeo je MORH-u 150 milijuna kuna. Kod nekih projekata i stavaka sredstva su povećana, pa je tako neiskorištenih 34 milijuna kuna za obalni ophodni brod prenamjenjeno za projekt borbenog oklopnog vozila koji je time u ovoj godini dobio ukupno 352 milijuna kuna
Vaš link …
Proračun manji, ali izdvajanja za BOV veća, neloše
Prema trenutacnim proracunskim rashodima za sljedecu godinu, projekt BOV ce dobiti 220 milijuna kuna
manje nego u 2013. Ako pretpostavimo da sva ta sredstva idu kroz Dj-Dj te ako se BOV-a istine ne zavrti
i stane na Kuvajt, zanima me kako ce se nadomjestiti takvi poslovi.
Prema trenutacnim proracunskim rashodima za sljedecu godinu, projekt BOV ce dobiti 220 milijuna kuna
manje nego u 2013. Ako pretpostavimo da sva ta sredstva idu kroz Dj-Dj te ako se BOV-a istine ne zavrti
i stane na Kuvajt, zanima me kako ce se nadomjestiti takvi poslovi.
Evo ovako:
Tako bi se u iduću godinu ušlo već s oko 600 milijuna kuna
Vaš link …
Predloženim rebalansom proračuna u 2013.godini, ministar financija Slavko Linić uzeo je MORH-u 150 milijuna kuna. Kod nekih projekata i stavaka sredstva su povećana, pa je tako neiskorištenih 34 milijuna kuna za obalni ophodni brod prenamjenjeno za projekt borbenog oklopnog vozila koji je time u ovoj godini dobio ukupno 352 milijuna kuna
Vaš link …
Proračun manji, ali izdvajanja za BOV veća, neloše
Pitanje je zašto se u ovom smanjenju više izdvaja za BOV? Zna li država kao vlasnik DDJH ipak nešto više?
A gle ovo:
Naime, u tijeku je isporuka 200 moderniziranih tenkova T-72 Etiopiji, pa će to biti prilika za čelne ljude tvrtke Đuro Đaković da razgovaraju sa čelnicima konstrukcijskog biroa Morozov i tvornice tenkova Malyshev o mogućnostima suradnje.
Vaš link …