Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,40 | 3.080 | 200 | 15,60 | 17,50 | 1,32% |
cayman006: ” toliko gluposti samo se može pročitati na ovakvim forumima…Fima uopće ne izlazi iz ddjh i to su činjenice. A vi vjerujte ili ne vjerujte. ostvarili su lijep prinos ali oni hoće još…tko je blesav, neka slobodno proda. ja ću kupit. ” pročitaj intervju iz novog LIDERA
Cuj ovo: ‘Ja to sve prodajem jer to nista ne valja.’ E sad svi kupite od mene po dobroj cijeni.
Ne izgleda li ti malo cudno da izjavljuju da ce sve rasprodati?? Pa zar ne mislis da ce to srusiti cijenu i interes kupaca?
Procitao sam i ja clanak, ali bih prije rekao da je navlakusa sa njihove strane da sada dokupe jos malo od strasljivaca; a da ce prodati to svi znamo. Samo kada???[smiley9]
U Brodu pobijedio HSP.
http://www.index.hr/clanak.aspx?id=342205
Oni se zalažu za radnička prava i sl. trice i kučine.[smiley2]
svi su oni kad su izbori za prava radnika a drugim okom mjerkaju DDJH i kako da se uvale u zlatnu koku i da osiguraju sebe i buduća pokoljenja!!!![smiley3][smiley3][smiley3][smiley3]
tony:
”
cayman006: ” toliko gluposti samo se može pročitati na ovakvim forumima…Fima uopće ne izlazi iz ddjh i to su činjenice. A vi vjerujte ili ne vjerujte. ostvarili su lijep prinos ali oni hoće još…tko je blesav, neka slobodno proda. ja ću kupit. ” pročitaj intervju iz novog LIDERA
”
Cuj ovo: ‘Ja to sve prodajem jer to nista ne valja.’ E sad svi kupite od mene po dobroj cijeni.
Ne izgleda li ti malo cudno da izjavljuju da ce sve rasprodati?? Pa zar ne mislis da ce to srusiti cijenu i interes kupaca?
Procitao sam i ja clanak, ali bih prije rekao da je navlakusa sa njihove strane da sada dokupe jos malo od strasljivaca; a da ce prodati to svi znamo. Samo kada???[smiley9]
1. Moguće da je i to taktika navlačenja, ali činjenice govore suprotno, jer se lako može uvidjeti da FIMA zaista već neko vrijeme smanjuje udjel u DDJH.
2. Ta je rečenica u tekstu spomenuta vrlo skriveno i posve usputno, a osnovna intencija teksta je bila zapravo prigovor državi zašto ne požuri privatizaciju itd.
U Brodu pobijedio HSP.
http://www.index.hr/clanak.aspx?id=342205
Oni se zalažu za radnička prava i sl. trice i kučine.[smiley2]
to će stvorit samo još veću zbrku
zanimljivo da onaj 1H nalog na 190,00 gdje je prija par tjedana prošlo 20tak tisuća komada danas broji samo 235 kom
što se lidera tiče sve najbolje o njima, ali žalim iskreno ulagače koji kupuju na temelju preporuka iz novinskog članka ili na temelju tih informacija. a osim toga, ja nisam ovu dionicu kupio zbog fime, dapače, kupio sam je i prije fime, i znam kad ću je prodati. a fima nije neki stroj koji pogađa dobre i loše dionice već u fimi isto tako rade ljudi koji donose odluke temeljem nekih procjena i temeljem nekih proračuna, a i nekih zapovijedi. stoga vi koji smatrate da fima prodaje prodajte svoje dionice uz jedan savjet andre kostolanyja: “Da ne postoji štampa koja prati burzu, ne bi je trebalo ni izmišljati”.
17.3.2007
TRI MINISTRA JUČER U SLAVONSKOM BRODU
Đuro Đaković je spreman biti nositeljem razvoja
Vaš link
Mislim da se o slijedećem ovih zadnjih dana nije diskutiralo, a ako jest, oprostite na grešci!
„Upravni odbor HFP-a priznao je pravo bivšim radnicima Plive, Tranadrije, …. itd. Na naknadnu kupnju dionica tvrtke jer su u vrijeme njihove pretvorbe i privatizacije bili u ratu.“
Kakve to veze ima sa DDJH, preporučam pročitati na:
http://www.presscut.hr/web%20Sharing/CLIP_PDF/2007/03-2007/19-03-2007/Presscut_3697403.pdf
Kao dodatni komentar na članak dodajem da, na žalost, naši novinari još nisu sigurni u razlikovanju pojmova „tvrtka“ i „poduzeće“