Kako sad Sammira malo odmaraju, novi igraci su usli igru. Evo Transfermarkt i ostala sluzbenija glasila ne pisu nista o novoj 8×8 formaciji koja je osvojila srce kuvajtskog emira. Kuzis ono Sammir – Emir. UAE je jos 2008 kupila nekoliko Patria za ispitivanja, testiranja itd, jos se nisu odlucili. Ali su se odlucili za 750 komada Oskosh MRAP vozila bez da se puno valjalo po medijima. Kad je Djuro isao u 04.2012. prvi puta na 88kn, izadje u jednom od tri najpoznatija poslovna internet glasila kako je Djuro dobio posao obnove 150 tenkova, mislim da je cak bilo bez upitnika.
A neće ni postojati, mora i MarketM nešto zaraditi inače mu nema svrhe. Portali su upravo najposjećeniji kada plasiraju neku sličnu vijest ovoj.
ovo je dobar lakmus papir da je ddjh podcjenjen.pojavljuje se podrška kupnji čim krene ali mislim da nema daha.
dugo pratim ddjh ,od samih početaka ali osobno mislim da od posla sa kuvajtom nema ništa.takve stvari se rješavaju u državničkim posjetima a ne na prezentacijama. kako su naši vladajući nesposobni neka se malo ugledaju na kolege iz zapadne europe kako podržavaju svoju firme.
Kuvajćani se izgleda vole dugo premišljati,tako i o remontu tenka M84 razmišljaju od 2005g pa još ništa.
Što je ,je ,ali je danas bila dobra akumulacija po asku
nema vijesti u vezi natječaja u Kuvajtu
100% u pravu. Bez političke podrške teško za odraditi. Ako treba pokloniti se arapima do zemlje i poslati sve moguće delegacije, ali mislim da smo tu kratki. Tu ne prolazi “..pipl mast trast as…”
ovo je dobar lakmus papir da je ddjh podcjenjen.pojavljuje se podrška kupnji čim krene ali mislim da nema daha.
dugo pratim ddjh ,od samih početaka ali osobno mislim da od posla sa kuvajtom nema ništa.takve stvari se rješavaju u državničkim posjetima a ne na prezentacijama. kako su naši vladajući nesposobni neka se malo ugledaju na kolege iz zapadne europe kako podržavaju svoju firme.
Slažem se sa vama jednim djelom, međutim zajedno u suradnji sa patrijom i kongsbergom ovaj mogući posao dobiva na ogromnoj težini te stoga smatram da će ovo biti prekretnica u đurinom poslovanju kao i potvrda da ima ingerencije u vanjskom svijetu tj.vojnoj industriji.Nakon moguće potvrde ovog posla smatram da će arapi ukazati povjerenje đuri i u modernizaciji tenkova.Tada đuro ne da neće imati ugovorene poslove za tekuću godinu već će imati ugovorene 2 godine unaprijed.Uslijedit će u međuvremenu i privatizacija i kao što kaže Nenad “cijena dionice ima potencijala da bude novi korf”u što ne sumnjam ukoliko se za početak realizira ovaj posao u Kuvajtu.[emo_smijesak]