ako moze netko stavit graf prazan tjedni -dnevni log skala zadnjih 5 god..moze u na temu TA ,hvala
ovdje ne radi ddjh http://www.teletrader.com/
Uz malo kombiniranja radi i DDJH na Teletraderu.
A ovdje si kupio:
Ne idemo na 80 kn, ali 60,00 bi mogli brzo preći.[emo_smijeh]
[emo_smijeh]
[/quote]
Kolega, griješite, nisam rekao da hoće, nego sam stavio upitnik. I da preći će sada 60 kuna jer se zaustavilo, a da nije vidjeli bi brzo 50,00 kn.
Promjena u TOP 10 (PROŠLI TJEDAN):
8. BAKIĆ NENAD – 21.828 kom; udio 0,67% (+2605 KOM)
Promjena u TOP 10 (PROŠLI TJEDAN):
8. BAKIĆ NENAD – 22.528 kom; 0,70% (+ 700 kom)
Čovjek je uporan i vjeruje u svoje procjene, nema šta.
Da, izgleda da ovdje ima raznih interesa. Neki su odlučili rušiti cijenu, ali osmi dioničar im je poremetio planove, pa negodovanje ?
Kod Đure je sigurnost suradnja sa Patrijom i Kongsbergom,dobiti nema zbog velikog utega samog većinskog tj.države ali dobivanjem samo jednog inozemnog posla mijenja uvelike samu poziciju Đurice kao državnog mastodonta i okreće ga stranim tržištima što je u konačnici i cilj same firme a kvalitete proizvoda ne nedostaje a vidimo da se gleda i u budućnost slanjem mladih snaga u Norvešku na doškolovanje.Važno je probiti led a to očekujem prvenstveno zbog Patrije i Kongsberga.[emo_smijesak]
Uskoro će rezultati, obzirom da je cjena već pala sa 80 (90) kn zbog dokapitalizacije i gubitka nekoliko poslova…pitanje je koliko cjena ima prostora za eventualni pad..!!! Te rasprodaje branitelja..
Mislim da DDJH bez Kuvajta ulazi u jednu lošu financijsku godinu!
Opet trejdaju white noise.
Super, bravo dečki, kocka je zakon.
thx obojica..tu je blizu suporta..
Hvatajući padajuće noževe od 60-56, već sam se zapitao da nije možda BRA analiza dala neke pogrešne smjernice.
Krugovi koji su mi govorili o mogućem poslu stoljeća sa Katrom,razuvjerili su me o mogućoj pogrešci BRA analize.Ubrzo se i cijena povratila na više razine, pa sumnje više nije bilo.
Većeras u Dnevniku Nova-e TV vijest da uz Petrokemiju i Đurica ide u privatizaciju.
To je novost, pa se sve potpuno izokrenulo.
Nije u pravu premijer kada kaže da je vjera u obrazovanje i znanost jedina koja će se isplatiti mladima.
A da.., trebati će to malo podignuti u ponedjeljak.
lp