DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne idemo na 80 kn, ali 60,00 bi mogli brzo preći.[emo_smijeh]

Ovdje si prodao:

Velika borba, hoćemo li vidjeti uskoro i 50,00 kn?

A ovdje si kupio:

[emo_smijeh]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

ako moze netko stavit graf prazan tjedni -dnevni log skala zadnjih 5 god..moze u na temu TA ,hvala

ovdje ne radi ddjh http://www.teletrader.com/

Uz malo kombiniranja radi i DDJH na Teletraderu.

Samo treba zamjeniti onu hrpu znakova sa d

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Ovdje si prodao:

Velika borba, hoćemo li vidjeti uskoro i 50,00 kn?

A ovdje si kupio:

[emo_smijeh]
[/quote]

Kolega, griješite, nisam rekao da hoće, nego sam stavio upitnik. I da preći će sada 60 kuna jer se zaustavilo, a da nije vidjeli bi brzo 50,00 kn.

Promjena u TOP 10 (PROŠLI TJEDAN):
8. BAKIĆ NENAD – 21.828 kom; udio 0,67% (+2605 KOM)

Promjena u TOP 10 (PROŠLI TJEDAN):
8. BAKIĆ NENAD – 22.528 kom; 0,70% (+ 700 kom)

Čovjek je uporan i vjeruje u svoje procjene, nema šta.

halfte trinken, halfte Šarcu geben

jubito
Čovjek čuva svoju investiciju da ne padne na 50kn.

Da, izgleda da ovdje ima raznih interesa. Neki su odlučili rušiti cijenu, ali osmi dioničar im je poremetio planove, pa negodovanje ?

Kod Đure je sigurnost suradnja sa Patrijom i Kongsbergom,dobiti nema zbog velikog utega samog većinskog tj.države ali dobivanjem samo jednog inozemnog posla mijenja uvelike samu poziciju Đurice kao državnog mastodonta i okreće ga stranim tržištima što je u konačnici i cilj same firme a kvalitete proizvoda ne nedostaje a vidimo da se gleda i u budućnost slanjem mladih snaga u Norvešku na doškolovanje.Važno je probiti led a to očekujem prvenstveno zbog Patrije i Kongsberga.[emo_smijesak]

Uskoro će rezultati, obzirom da je cjena već pala sa 80 (90) kn zbog dokapitalizacije i gubitka nekoliko poslova…pitanje je koliko cjena ima prostora za eventualni pad..!!! Te rasprodaje branitelja..

Mislim da DDJH bez Kuvajta ulazi u jednu lošu financijsku godinu!

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Opet trejdaju white noise.

Super, bravo dečki, kocka je zakon.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

thx obojica..tu je blizu suporta..

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Hvatajući padajuće noževe od 60-56, već sam se zapitao da nije možda BRA analiza dala neke pogrešne smjernice.
Krugovi koji su mi govorili o mogućem poslu stoljeća sa Katrom,razuvjerili su me o mogućoj pogrešci BRA analize.Ubrzo se i cijena povratila na više razine, pa sumnje više nije bilo.

Većeras u Dnevniku Nova-e TV vijest da uz Petrokemiju i Đurica ide u privatizaciju.
To je novost, pa se sve potpuno izokrenulo.
Nije u pravu premijer kada kaže da je vjera u obrazovanje i znanost jedina koja će se isplatiti mladima.

A da.., trebati će to malo podignuti u ponedjeljak.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close