da nije AUDIO početi izravno prodavati na burzi? ovoliku količinu ne bi branitelji odjednom iskipali??? [emo_ooooo]
@lanica
Ima i drugih promena u top10 pojacava 6. dionicar te usao novi u top 10 -interkapital.Od danas pojacava i moja malenkost-ocekujem dokapitalizaciju po 80 kuna u skorasnje vreme.
Tko bi i zašto dokapitalizirao DDJH po cijeni od 80 kn po dionici?
Ajde da vidim racionalizaciju.
Ja nerazumjem uopce ovu burzu,ovo je sve gore i gore,a sta je najgore nema nikakvih obavjesti od firmi,samo pusta nagadanja.rade li ovi sta uopce???
A di su banke i njihove strucne analize,od burze.
Ja nerazumjem uopce ovu burzu,ovo je sve gore i gore,a sta je najgore nema nikakvih obavjesti od firmi,samo pusta nagadanja.rade li ovi sta uopce???
A di su banke i njihove strucne analize,od burze.
Slažem se, kod nas je obavještavanje dioničarima jednako dobitku na BINGO.
Izdrži li cijena >=58, na dobrom smo putu prema putu za odbijanac.
Ukoliko ne, vidimo se na 52,00 kn.
Tko bi i zašto dokapitalizirao DDJH po cijeni od 80 kn po dionici?
Ajde da vidim racionalizaciju.
[/quote]
jedino Ingra, da se revanšira [emo_smijeh]
Izdrži li cijena >=58, na dobrom smo putu prema putu za odbijanac.
Ukoliko ne, vidimo se na 52,00 kn.
Kad se AUDIO iskipava teško je računati na odbijance dok ne završe…
Sad su već margini nastupili, nema što drugo, nalazimo se na 1BV. Sve ispod trebalo bi biti podcijenjeno.
Sad su već margini nastupili, nema što drugo, nalazimo se na 1BV. Sve ispod trebalo bi biti podcijenjeno.
Moš mislit što je podcijenjeno…[emo_vrtimise]
Jedino što može spasiti Đuru je dobivanje Kuvajtskog posla,sve ostalo je bla,bla…
Jer,kako se pisalo tu i na blogu:Patria je superioran proizvod,Kuvajćani nas posebno vole zbog M84,konkurencija je jadna i nema tu političkih interesa…
To bi značilo da ako se ne uspije dobiti taj posao nema razloga ni da se dobije neki drugi u budućnosti.