DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Čini se dobra potpora na kupnji. Što se rezultata tiče, no comment.

http://www.seebiz.eu/hrvatska-i-srbija-opet-u-posao-sa-tenkovima/ar-69438/

Jako loše izvješće i veliki gubitak. DDJH je napuhani balon kao i PTKM, na normalnim burzama ovakvi baloni nikad ne bi bili na ovim razinama cijena jer i pola sadašnje burzovne cijene za takve firme je – previše!

Uz dobru novčanu potporu na bidu u ovom plićaku od burze i “purani” mogu dugo godina jako lijepo plivati. Al eto i to je sastavni dio burze. Problem je u tome što dotični ovo diže u nebesa a po mnogim drugim dionicama koje su po rezultatima slične ili bolje “kaki”.

Uz dobru novčanu potporu na bidu u ovom plićaku od burze i "purani" mogu dugo godina jako lijepo plivati.

godinama već i pliva, pitanje je može li i dalje tako nakon svih loših vijesti koje dolaze zadnjih dana? sve preko 40 kn za DDJH po meni je debelo precijenjeno

http://www.sbplus.hr/slavonski_brod/gospodarstvo/industrija/duro_dakovic_ostvario_gubitak_od_295_milijuna_/default.aspx#.Ufn3_9K8BWQ

znači, sindikat ddjh je bio u pravu kad je rekao da su neki radnici poslani kući jer nema posla. Ne razumijem ćemu demantij uprave ako je to istina? Nadam se da je ovo kraj loših vijesti. Kažu na tri loše jedna dobra [emo_namigusa]

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

@bananarama, grgas12
rezultat loš, a prodaje nema[emo_beztona]

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

E pa eto, zakljucna cijena nije bila ispod 70 kn, podrska je izdrzala, nisam prodao, dapace dokupio via panicare. Zivjela TA!. DDJH je za ovu godinu dosegno dno. Po mom misljenju. Ne nagovaram nikog na kupnju/prodaju.

Stalna na tom svijetu samo mijena jest

Jako loše izvješće i veliki gubitak. DDJH je napuhani balon kao i PTKM, na normalnim burzama ovakvi baloni nikad ne bi bili na ovim razinama cijena jer i pola sadašnje burzovne cijene za takve firme je – previše!

Uz dobru novčanu potporu na bidu u ovom plićaku od burze i "purani" mogu dugo godina jako lijepo plivati. Al eto i to je sastavni dio burze. Problem je u tome što dotični ovo diže u nebesa a po mnogim drugim dionicama koje su po rezultatima slične ili bolje "kaki".
[/quote] za razliku od nekih ,,xy dize ili drzi cijenu svojim novcem,ali nece ni to vjecno trajati..osim ako ima stampariju doma..

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

http://www.zse.hr/default.aspx?id=47079

Opa!

Po trenutnoj stopi profitabilnosti biti će valjda 15 tisuća kuna dobiti.

Taman da si svaki član NO kupi bajadere.

Dobar se posao dela u DDJH!

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

‘Zabrinuti smo za budućnost Đure Đakovića!’

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Pala i 4 karta. Vrijeme je doslo da se to proda i zavrsi prica jednom za svagda. Vidjet cete kada se to proda, kakovi ce onda biti rezultati. Samo pozitiva, samo pozitiva. Jos nisam cuo da je i jedan hnsovac a koji je u upravi uspio stogod napraviti u biznisu kada je imao vlastiti biznis, a kamoli je uspio kad je inaguiran u drzavnu firmu. Tako je i u holdingu. Gdje je Stipetic, netragom je nestao, napravi dubioze i nema ga vise. Pa sto se i njega ne goni po pitanju manjaka kao nor bivseg premijera. Uhodana prica, isti scenarij, krajnji rezultat poznat, firma u minus, direktori uprava i ostali kooperanti u plus. Jos samo malo, jos samo malo, ovo su im posljednji trzaji.

Valjda prizeljkuji da im gazda bude vise kao Todoric ..

Stalna na tom svijetu samo mijena jest

New Report

Close