DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 09:47
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Zanimljivo je da je danas prvo prva prodaja postavljena na prvu kupnju da malo izazove paniku, a onda po prodaji. Mene zanimaju rezultati kakvi će biti, neki naravno već znaju.

I dalje po prodaji, zadnja 76,98 kn.

mora probiti 78,00 kn

Ako će i biti dokapa ,
– Ići će po 80 kn !!
Pametan potez uprave.

ČOVJEČE PAZI DA NE IDEŠ MALEN ISPOD CROBEXA

Xy dokupio jos 19000 komada ddjh. Neda se on. On zaista vjeruje da ce ovdje zaradit milione, a ako ne da ce biti predsjednik uprave kad dosegne prag od 25%. [emo_smijeh]

Nista ni od hz cargo za holding. Sve manje i manje opcija za uspijeh.

Xy dokupio jos 19000 komada ddjh. Neda se on. On zaista vjeruje da ce ovdje zaradit milione, a ako ne da ce biti predsjednik uprave kad dosegne prag od 25%. [emo_smijeh]

Odkud znaš da je dokupio?

Moje pisanje na forumu je samo iznošenje mojeg mišljenja i nije nagovor na nikakvo djelovanje na tržištu kapitala! .I.

Holding pucao na 3 jokera.
1. Hz cargo
2. Tenkovi
3. Patrie

Prvi joker nije prosao, stize skupstina, smanjenje kapitala.
Ostala jos 2 jokera prije li se vlada rijesi 45% ddjh, jer vide i oni da to treba cim prije prodat dok se jos moze.
Dali je nova ekipa bolja od prijasnje uprave?
Nisam vise siguran u to, jer je prijasnja uzivala u blagostanju i nista ne radila, a ova uprava bi htjela raditi da pokaze narodu da se moze, ali oni neznaju radit pa se sve opet svodi na isto.
Dakle jos 2 karte trebaju past na stol, i tada ce se vidjet da li ce past i ddjh ili ce se pojavit neke nove okolnosti za ddjh.
Ostaje nam da cekamo i promatramo razvoj dogadjaja u ovo vruce ljeto.

Dozvolite i moj imput 🙂 Buduci da trgujem iskljucivo na bazi tehnicke analize kretanja cijene, za DDJH kratkorocno vidim na 72-73kn dobru priliku za ulaz, a 78-80kn priliku za uzimanje profita. Dugorocno, uzlazni trend je i dalje na snazi, a probijanje otpora navedenog u cijeni od 78-80kn znacio bi i potvrdu istog i novi uzlet, u suprotnom, pad ispod 70 kn smatrao bi obratom trenda i signal za izlaz.
Posjedujem dionice DDJH i ovaj post nije nagovor ni na kupnju ni prodaju iste.

Stalna na tom svijetu samo mijena jest

Ako trguješ po tehničkoj onda je stigao trenutak odluke…ili ulaziš ili izlaziš…il si investitor il špekulant.[emo_smijesak]

Izlaziti sad dok traje konsolidacija od 72-80kn bi bilo neopravdano, radije cu cekati potvrdu obrata trenda pa uzeti manji profit nego izaci pa strahovati da se uzlazni trend nastavi i onda kupovati skuplje. Smatram se dugorocnim investitorom, ali takodjer koristim jedan mali dio sredstava za spekuliranje 😉
Posjedujem dionice DDJH, a ovaj post nije nagovor na kupnju niti prodaju.

Stalna na tom svijetu samo mijena jest

Dozvolite i moj imput 🙂 Buduci da trgujem iskljucivo na bazi tehnicke analize kretanja cijene, za DDJH kratkorocno vidim na 72-73kn dobru priliku za ulaz, a 78-80kn priliku za uzimanje profita. Dugorocno, uzlazni trend je i dalje na snazi, a probijanje otpora navedenog u cijeni od 78-80kn znacio bi i potvrdu istog i novi uzlet, u suprotnom, pad ispod 70 kn smatrao bi obratom trenda i signal za izlaz.
Posjedujem dionice DDJH i ovaj post nije nagovor ni na kupnju ni prodaju iste.

Ili ako bude dobar izjveštaj ide gore ako ne ide dole. Sve je to ista stvar FA TA..

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

New Report

Close