DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 14:20
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Na 0,01 kn imamo 1700 komada kupnje, pa što taj dečko misli!!!!

[emo_zloban]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Ta kupnja stoji cijelo vrijeme, i nije samo na toj dionici.

Evo na ddjh scenarij kao 2008 kada je sve pocelo u americi. I mi smo u eu. Tek ce sada vidjet da sto je pravi kapitalizam.

Evo na ddjh scenarij kao 2008 kada je sve pocelo u americi. I mi smo u eu. Tek ce sada vidjet da sto je pravi kapitalizam.

ne znam o čemu pričaš, no, priča ti ne stoji, na 72,00 kn je fina potpora

Odlicna vijest. Neka bude i cijena 35 kn, pa da oni kojim se ovdje neda bit izadju van i da se napravi red i ovdje. Na kraju krajeva mozda i igrac xy ode van, pa dokaze da svo ovo vrijeme nije dionica rasla ili padala poradi toga jer je on ima. Mozda bimto bio i jedan on najboljihnscenarija. Ostalo prodat pa kroz nekoliko godina pravi vlasnici postave kompaniju na noge i za desetak godina je prodaju ili podijele dividendu. Ja cu imdalje cekat dividendu pa makar bila i 2023.

Svijesni smo da DDJH može i nestati kao firma zbog lošeg poslovanja?
[/quote]
čuj nju..lol..čemu taj animozitet prem ddjhu? tebe kao da je dotični pred oltarom ostavio..hahaha..Nije sve u TOP 10 dioničara..ima nešto i u potencijalu hahahaha

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Pa pricam o tome da je prije bila no inala 100 kn na zse se cijena vrtjela 50-99 kn, sad ce bit nominala 80. Pa ne mislite valjda da ce se sad cijena vrtjet od 70-100. A to sto je moja zelja da ode na 35 da dokupim je moja zelja kao sto je zelja xya da ode na 1500

Ispravak. Nije 50-99, neho htjedoh kazat 50-90

Ja cu dokupit po 35 kn.

ti briješ da bude neki stock split ili?

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Pa nisam siguran da je to loša vijest, na kraju, rezultati će odlučiti u kojem će smjeru dionica, očito je ova razina gdje se brani.

Rezultati će u sljedećem FI biti loši kao i do sada naravno,ali neće potonuti cijena zbog toga,a neće ni ispod 70 po meni,međutim ako propadne tender u Kuvajtu,jer tu su velika očekivanja…ne bih vam volio biti u koži.
Ako dobiju posao cijena će preko 100,naravno druga je priča kolika će biti dobit i korist,ali euforija će učiniti svoje.

"Only dead fish swim with the stream"

Nego, sto kazete na tocku 13 u pozivu za skupstinu?

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Već sam pitao koji su konkurenti Đuri u Kuvajtu,nitko mi nije odgovorio,što mi izgleda kao ofrlje investiranje,kao Patria je favorit a ni ne zna se tko je točno konkurent i kakve su im perfomanse,ali dobro,ništa neobično za ZSE.

Konkurenti:
http://en.wikipedia.org/wiki/LAV_III
http://hr.wikipedia.org/wiki/MOWAG_Piranha
http://hr.wikipedia.org/wiki/VBCI

Ima na Eclectici dobar osvrt na sanse Đure na tom natječaju i o konkurentima.
[/quote]

Znalac si koji će na Eclectici saznati što mu se sugerira o Đuri. Ha-ha!
Jačeg li ulagača. Tako se ušlo i u VART na cca 20 kn, pa se sad u minusu.
A toliko se sofističkih postova napisalo.
[/quote]

Ma da? Na 20 kuna? Opa! Idem provjerit, možda znaš bolje od mene…. Ja sam mislio da mi je prosjek na 13,xx kuna…. No, ti si znalac, valjda je kako ti kažeš! A DDJH nemam, vidi čuda! Nego, reci mi, tko je danas u TOP10, jel znaš?

Moje pisanje na forumu je samo iznošenje mojeg mišljenja i nije nagovor na nikakvo djelovanje na tržištu kapitala! .I.

Da li vi znate da dokap ne može ići niže od nominale (po novome valjda 80kn)?

P.S. Nemam dionice DDJH i nije nagovor na ništa.

Moje pisanje na forumu je samo iznošenje mojeg mišljenja i nije nagovor na nikakvo djelovanje na tržištu kapitala! .I.

New Report

Close