Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
Odlicna vijest. Neka bude i cijena 35 kn, pa da oni kojim se ovdje neda bit izadju van i da se napravi red i ovdje. Na kraju krajeva mozda i igrac xy ode van, pa dokaze da svo ovo vrijeme nije dionica rasla ili padala poradi toga jer je on ima. Mozda bimto bio i jedan on najboljihnscenarija. Ostalo prodat pa kroz nekoliko godina pravi vlasnici postave kompaniju na noge i za desetak godina je prodaju ili podijele dividendu. Ja cu imdalje cekat dividendu pa makar bila i 2023.
Dobro kažu da je ljubav slijepa…u ovom slučaju je i gluha, te paralizirana u kolicima.[emo_smijesak]
Cijena se betonira na 73-74 kune. Jedna dobra vijest vraća nas na više grane. Da li će objaviti vijest uskoro?
Odlicna vijest. Neka bude i cijena 35 kn, pa da oni kojim se ovdje neda bit izadju van i da se napravi red i ovdje. Na kraju krajeva mozda i igrac xy ode van, pa dokaze da svo ovo vrijeme nije dionica rasla ili padala poradi toga jer je on ima. Mozda bimto bio i jedan on najboljihnscenarija. Ostalo prodat pa kroz nekoliko godina pravi vlasnici postave kompaniju na noge i za desetak godina je prodaju ili podijele dividendu. Ja cu imdalje cekat dividendu pa makar bila i 2023.
Svijesni smo da DDJH može i nestati kao firma zbog lošeg poslovanja?
Gledajući kako se u ova dva dana uglavnom udara po bidu, nesluti na dobro!
Naravno, mi smrtnici to ćemo saznati tek za koji dan-tjedan!
Ok, baš sam jučer napisao da insideri prodaju već od 9x,xx kn. Ne znam koja im je donja ciljana cijena, ali je očito da su imali informaciju iz prve ruke [emo_smijeh].
Jos nekoliko ovakovih poteza vlade i ni xy nece dugo ostat ovdje. Uveliko on razmislja kako izaci odavde i kome uvalit 250000 kom ddjh.
punto ako se dobro sjećam ti si poprilično bio optimističan na ovoj temi,
na koliko si se iskrcao [emo_smijeh]
Pa nisam siguran da je to loša vijest, na kraju, rezultati će odlučiti u kojem će smjeru dionica, očito je ova razina gdje se brani.