DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 16:21
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Sigurno ocekuju dobit ove godine pa idu u smanjenje nominale i dokap. vjerojatni

No pain no Game

Odlicna vijest. Neka bude i cijena 35 kn, pa da oni kojim se ovdje neda bit izadju van i da se napravi red i ovdje. Na kraju krajeva mozda i igrac xy ode van, pa dokaze da svo ovo vrijeme nije dionica rasla ili padala poradi toga jer je on ima. Mozda bimto bio i jedan on najboljihnscenarija. Ostalo prodat pa kroz nekoliko godina pravi vlasnici postave kompaniju na noge i za desetak godina je prodaju ili podijele dividendu. Ja cu imdalje cekat dividendu pa makar bila i 2023.

Dobro kažu da je ljubav slijepa…u ovom slučaju je i gluha, te paralizirana u kolicima.[emo_smijesak]

"Only dead fish swim with the stream"

Cijena se betonira na 73-74 kune. Jedna dobra vijest vraća nas na više grane. Da li će objaviti vijest uskoro?

Odlicna vijest. Neka bude i cijena 35 kn, pa da oni kojim se ovdje neda bit izadju van i da se napravi red i ovdje. Na kraju krajeva mozda i igrac xy ode van, pa dokaze da svo ovo vrijeme nije dionica rasla ili padala poradi toga jer je on ima. Mozda bimto bio i jedan on najboljihnscenarija. Ostalo prodat pa kroz nekoliko godina pravi vlasnici postave kompaniju na noge i za desetak godina je prodaju ili podijele dividendu. Ja cu imdalje cekat dividendu pa makar bila i 2023.

Svijesni smo da DDJH može i nestati kao firma zbog lošeg poslovanja?

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Gledajući kako se u ova dva dana uglavnom udara po bidu, nesluti na dobro!

Naravno, mi smrtnici to ćemo saznati tek za koji dan-tjedan!

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Ok, baš sam jučer napisao da insideri prodaju već od 9x,xx kn. Ne znam koja im je donja ciljana cijena, ali je očito da su imali informaciju iz prve ruke [emo_smijeh].

Jos nekoliko ovakovih poteza vlade i ni xy nece dugo ostat ovdje. Uveliko on razmislja kako izaci odavde i kome uvalit 250000 kom ddjh.

punto ako se dobro sjećam ti si poprilično bio optimističan na ovoj temi,
na koliko si se iskrcao [emo_smijeh]

Pa nisam siguran da je to loša vijest, na kraju, rezultati će odlučiti u kojem će smjeru dionica, očito je ova razina gdje se brani.

Ja cu dokupit po 35 kn.

A kako stvari stoje mozda i po manje [emo_smijeh]

A xy pisao da je njemu najnormalnije da ce ddjh jednog dana vrijedit kao ernt. E sad treba postavit pitanje, kako to da covjek koji sve temelji na fundamentima i matematici zabrije na takvu ideju.

New Report

Close