Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
Dobro,reci prvo kakve sam ja to gluposti napisao?Sve napisano se dade lako provjeriti.
Drugo,kad imaš te tvoje puno relevantnije izvore informacija ti ih lijepo napiši,ili se možda radi o top secret informacijama,samo za odabrane?[emo_smijeh]
Treće,nitko ne govori da Patria nije dobar proizvod,naprotiv,ali dobri ste mi svi vi koji sve znate o svemu iako ne znate ni neke osnovne činjenice o temi.
Tenkovi M84 su zaista bili dobri za svoje doba,ali radilo se o projektu 24 firmi iz bivše YU i nekih 1000 kooperanata. Proizvodna cijena tenka je bila 700.000 dolara, od toga su troškovi rada činili 74 posto, 18 posto su bili materijali i 8 posto uvozne komponente s materijalima. Kuvajtu su tenkovi prodani po cijeni od 1,7 milijuna američkih dolara.
Kuvajt je država koja ima vjerojatno najširi spektar naoružanja i vojne opreme kad je riječ o njihovu podrijetlu, a sve je to učinjeno zbog političkih razloga, odnosno dobrih odnosa sa svim vodećim svjetskim silama.
imaš pravo prvi dio mog posta glupo zvuči sad kada ga pročitam..malo sam pretjerao..to ti je kad nisi jedan od 400000 sretnika u HRV pa nemaš puno vremena..svatko ima pravo na svoje mišljenje a meni ne pada na pamet tu pisat neke stvari, na koje sam utrošio određeno vrijeme, za ništa.. Mislim da u kombinaciji s par dionica čini i više nego kvalitetan portfelj..Vrijeme će reći kaj će se desiti sa DDJH..JA se nadam da će dobit posao i mislim da imaju puno više šanse nego što neki misle. Na kraju krajeva 8 – 9 mj je tu pa ćemo vidjeti
Opa,
još jedna dobra vijest u nizu.
Sigurno će Kuvajčani progledati kroz prste jer oni ne gledaju sa kime posluju.
SManjenje temeljnog kapitala je sigurno plus u prodaji na inozemnim tržištima.
LOL..Ti si kao neko malo dijete..Ti stvarno misliš da sve valja u DDJH ona bila na 70 kn? Vjerujem da tvoje pisanje na ovoj dionici nema veze sa samom firmom već te sigurno stanoviti dioničar iste ,ne tako davno ,nečim uvrijedio ili povrijedio.. LOL..Vezano za drugi tvoj post, iskreno me iznenadilo ovo sa sjednice NO jer očekujem neki dokap samo nisam mislio sa smanjenjem tka. Očito je to trend kod nas. Ali opet, u duhu daljnjeg razvoja priče, vidjet ćemo kako će to sve završit..
I ja mislim da će se stvari iskristalizirati do 8 mjeseca. Ovo sa smanjenjem temeljnog kapitala je čišćenje prije stvarne objave privatizacije. Nešto slično se događa i na PTKM, cijena je danas samo skočila 6%. Onaj koji je mislio prodati je prodao. Inače, točno se vidi kako insideri prodaju, još od 9x,xx kuna. Pa sve do ove cijene danas od 74 kuna.
Dobro,reci prvo kakve sam ja to gluposti napisao?Sve napisano se dade lako provjeriti.
Drugo,kad imaš te tvoje puno relevantnije izvore informacija ti ih lijepo napiši,ili se možda radi o top secret informacijama,samo za odabrane?[emo_smijeh]
Treće,nitko ne govori da Patria nije dobar proizvod,naprotiv,ali dobri ste mi svi vi koji sve znate o svemu iako ne znate ni neke osnovne činjenice o temi.
Tenkovi M84 su zaista bili dobri za svoje doba,ali radilo se o projektu 24 firmi iz bivše YU i nekih 1000 kooperanata. Proizvodna cijena tenka je bila 700.000 dolara, od toga su troškovi rada činili 74 posto, 18 posto su bili materijali i 8 posto uvozne komponente s materijalima. Kuvajtu su tenkovi prodani po cijeni od 1,7 milijuna američkih dolara.
Kuvajt je država koja ima vjerojatno najširi spektar naoružanja i vojne opreme kad je riječ o njihovu podrijetlu, a sve je to učinjeno zbog političkih razloga, odnosno dobrih odnosa sa svim vodećim svjetskim silama.
imaš pravo prvi dio mog posta glupo zvuči sad kada ga pročitam..malo sam pretjerao..to ti je kad nisi jedan od 400000 sretnika u HRV pa nemaš puno vremena..svatko ima pravo na svoje mišljenje a meni ne pada na pamet tu pisat neke stvari, na koje sam utrošio određeno vrijeme, za ništa.. Mislim da u kombinaciji s par dionica čini i više nego kvalitetan portfelj..Vrijeme će reći kaj će se desiti sa DDJH..JA se nadam da će dobit posao i mislim da imaju puno više šanse nego što neki misle. Na kraju krajeva 8 – 9 mj je tu pa ćemo vidjeti
[/quote]
I ja mislim da imaju šanse.Nadajmo se da će kvaliteta same Patrie zasjeniti sve ostale probleme koje ima Đuro,a ima ih i previše.
Jer nažalost dobar proizvod nije uvijek dovoljan za uspjeh.
I još jednom,nadam se da moderatori neće ponovo izbrisati post,evo kako se provela PIRANHA V na testiranju u Kuvajtu 2011.
Primijetio sam da na DDJH i PTKM se često objavljuju vijesti, ali vrlo vrlo šture.
NO Đure Đakovića dao suglasnost Upravi za smanjenje temeljnog kapitala
Odlicna vijest. Neka bude i cijena 35 kn, pa da oni kojim se ovdje neda bit izadju van i da se napravi red i ovdje. Na kraju krajeva mozda i igrac xy ode van, pa dokaze da svo ovo vrijeme nije dionica rasla ili padala poradi toga jer je on ima. Mozda bimto bio i jedan on najboljihnscenarija. Ostalo prodat pa kroz nekoliko godina pravi vlasnici postave kompaniju na noge i za desetak godina je prodaju ili podijele dividendu. Ja cu imdalje cekat dividendu pa makar bila i 2023.
Odlicna vijest. Neka bude i cijena 35 kn, pa da oni kojim se ovdje neda bit izadju van i da se napravi red i ovdje.
očekuješ povratak na 35 kn? [emo_zacudjen]
Daleko je skupština kao i testiranje. Prvo dolazi polugodišnji izvještaj
Daleko je skupština kao i testiranje. Prvo dolazi polugodišnji izvještaj
Vidjet ćemo kakvo će biti izvješće. Bolje, lošije ili isti kao prošle godine?