DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 01:41
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Eksplozija. To je prava riječ za ovu bombicu.

Slažem se, al isto tako vidim ask koji se povremeno gura da izađe van, pa nek malo pričekaju ako vjeruju u svjetsku kompaniju poput DDJH..

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Vidjet ćemo, moglo bi biti dobro ljeto s Đurom i vidjet kako će s razvijati situacija s prihodima, a do kolovoza i što će biti s natječajem. Eksplozija? Sve je moguće.

Eksplozija. To je prava riječ za ovu bombicu.

Zbog čega explozija? Prije implozija.

Slaba diverzifikacija kupaca, slabi standard i malo ulaganje u proizvodne procese preko dugotrajne imovine.

Sumnjam da će preteči prošlu godinu po prihodima a i ta je bila slaba za profite.

Da se javljaju na natječaje za ino kupce je odlična stvar ali ponavljam po stoti puta, ovakva industrija je uzasno politički vezana a biti vezan za političku elitu RH je dosta pogubno.

Cijena dionice DDJh raste u pravilu sa tržištem ali slabo kroz poslovanje, dakle malo trgovina ovisi o fundamentima koji se uglavnom objavljuju putem Jutarnjeg prije nego regularnim medijima informiranja za jednu firmu.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

U redu, ali kako objašnjavate rast od 25-93 kune. Iako se cijelo vrijeme priča isto.

U redu, ali kako objašnjavate rast od 25-93 kune. Iako se cijelo vrijeme priča isto.

Jasno to sam bash htio reci.

Mnogo dionica tj firmi je od pada 2009 raslo ali sada će se nakon toga “sveopćeg rasta” rasti samo one firme koje posluju dobro jer ce valuacije postajati dobre zbog rasta poslovanja.

Puno firmi na tržištu je raslo zato jer je bilo jeftino zbog “svjetske krize” ali tek sada kada bi RH trebala ući ponovnou rast BDP-a smao dobre firme idu dalje ili bar one na kojima je red za ciklusni rast.

Znaci kao i USA market, ok od 2009 odradilo se rast pokrivanja rupe jeftinoće uzrokovane krizom i sada se kroz nasljedno razdoblje bude vidjelo tko i gdje kako stoji i koja firma stvarno vrijedi. to se i vidi korz stečajeve koji se događaju na ZSE – proljetno čišćenje.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Mnogo dionica tj firmi je od pada 2009 raslo ali sada će se nakon toga "sveopćeg rasta" rasti samo one firme koje posluju dobro jer ce valuacije postajati dobre zbog rasta poslovanja.

gospon xy

Puno firmi na tržištu je raslo zato jer je bilo jeftino zbog "svjetske krize" ali tek sada kada bi RH trebala ući ponovnou rast BDP-a smao dobre firme idu dalje ili bar one na kojima je red za ciklusni rast.

Znaci kao i USA market, ok od 2009 odradilo se rast pokrivanja rupe jeftinoće uzrokovane krizom i sada se kroz nasljedno razdoblje bude vidjelo tko i gdje kako stoji i koja firma stvarno vrijedi. to se i vidi korz stečajeve koji se događaju na ZSE – proljetno čišćenje.
[/quote]

pepe7

Mnogo dionica tj firmi je od pada 2009 raslo ali sada će se nakon toga "sveopćeg rasta" rasti samo one firme koje posluju dobro jer ce valuacije postajati dobre zbog rasta poslovanja.

Puno firmi na tržištu je raslo zato jer je bilo jeftino zbog "svjetske krize" ali tek sada kada bi RH trebala ući ponovnou rast BDP-a smao dobre firme idu dalje ili bar one na kojima je red za ciklusni rast.

[/quote]

Hm, koliko je firmi ostalo to je zastrašujuće. No, Đuru ipak vidim kao mogućeg potencijalnog. Vidim da mu jedna razina čini problem, isto tako, vidim da novošću može probiti bez većih problema.

[/quote]

Hm, koliko je firmi ostalo to je zastrašujuće. No, Đuru ipak vidim kao mogućeg potencijalnog. Vidim da mu jedna razina čini problem, isto tako, vidim da novošću može probiti bez većih problema.
[/quote]

Sigurno da je potencijalan.

Samo da dođe sposobnija vlast koja zna prodati proizvod.

http://www.glas-slavonije.hr/202738/1/Djuro-Djakovic-u-borbi–za-trziste-Bliskog-istoka

Pozdrav,ovaj “big deal”za koji se bori đuro potpomognut patriom i kongsbergom je budimo neskromni posao za dugogodišnju povijest đuro đakovića…ukoliko se realizira a šanse su ovaj put realno velike bio bi to dugoočekivani veliki posao od kojeg bi đuro imao velike koristi(napokon bi opravdao visoki P/E)[emo_smijesak] a time otvori vrata prema bogatim arapima.Imam dionice ddjh prvenstveno zbog ovog potencijalnog posla u koji vjerujem da će biti realiziran i to je moje subjektivno mišljenje i ne navlačim nikog na kupnju ove dionice.

Prosao 2 kvartal. Mozda do kraja mjeseca stigne izvjestaj. Nadam se da ce se ovaj put uprava uozbiljit i pocet radit svoj posao kako se treba radit, jer im vrijeme u svim pogledima pocinje curit, pa tako i vrijeme i novac koji su im dali dionicari.

New Report

Close