Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 16:19
Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.
to bi bila stečajna cijena
Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!
to bi bila stečajna cijena
zar nisu neki već ovdje to spominjali ili su se samo šalili, izgleda bi nama godio kolektivni stečaj, jeftinije bi prošli sa jednim upraviteljem, znate kojim[emo_smijesak]
74,00 zadnja – is it time to run out???
Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!
Da li je 70,00 kn na pomolu?
Prihodi prepolovljeni, privatizacije neće biti, oni koji su “čuvali” cijenu više ih nema, kao ni kupnje, posljedna 72,00 kune – loše, stravično loše. Čak je i Varteks u boljoj poziciji.
Da li je 70,00 kn na pomolu?
"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti"
top spameri
1 serislav
2 zorangutan
3 trial
Samo da naglasim da se ne nadate većim prihodima, trend će se nastaviti i dalje…loše, zaista loše…sve je porušeno…moguća i negativna blokada…
Nisam digo kredit, al da me na72 pomelo, je i to vrlo neprimjereno!!!
[emo_smijesak]
NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE
ti kupuješ, a prodaješ kunu dvije skuplje….nisi bitan
Samo da naglasim da se ne nadate većim prihodima, trend će se nastaviti i dalje…loše, zaista loše…sve je porušeno…moguća i negativna blokada…
http://www.seebiz.eu/duro-dakovic-ove-godine-ugovorio-poslove-vrijedne-pola-milijarde-kuna/ar-63466/
..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...