Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
pa udarali su punto prošli tjedan ,pa že vjerojatno i ovaj
Koliko puta koliko firmi na ZSE mora propasti da bi se vidjelo ili naucilo nesto.
Što je zajedničko firmama koje su otišle u stečaj na ZSE?
Imaju jednog kupca, RH.
Prvi filter za ulaganje u jednu firme je tko je glavni partner.
Ako je RH, niti slučajno kupovati.
Kolega fffffffff
Nadam se da nece, tj. Da hoce
Jer sam prije nekoliko tjedana napisao da ako ode ispod 75 da cu uzet kredu i kupit 1000 kom.
[emo_smijeh]
nemoj dizat margarin kredit za đuru punto ako boga znaš,
prijateljski savjet
Necu margarin, samo obicni i to alo ode ispod 75.
Moram drzat rijec koju sam dao [emo_smijeh][emo_smijeh]
Hvala na savjetu
…Što je zajedničko firmama koje su otišle u stečaj na ZSE?
Imaju jednog kupca, RH.
Prvi filter za ulaganje u jednu firme je tko je glavni partner.
Ako je RH, niti slučajno kupovati.
Ili jos gore vlasnika.Ja kad vidim audio,dudio,RH i slicno u vlasnistvu obuzme me osjecaj tjeskobe ako sam u toj dionici.
Ovaj audio fakat nije normalan.. Sigurno ima nalog otvoren do 65 kn. Samo cekam da kresne po bidu.Jel i ti isto to cekas fffffffff?
samo da znate jedan je nasadio 2850 komada po lipu , ja takav nalog ne mogu napravit tj ispod 1000 kuna ne znam kako se drugima dopušta
Kad se ne makne politika iz te firme, država i otpusti barem 35 % radnika Ddjh neće vrijediti ništa.
Nema se tu šta puno pametovati jer kolač je mali a gladnih je previše.
lanice ne planiram ulazit prije pola booka a knjigovodstvena je 57
znaći upola toga
pitao sam da li čekaš da ti AUDIO kresne po bidu a ne na kojoj cijeni očekuješ ddjh
Koje prcanje u mozak, najveća kupnja na 5 kn i 0,01 kn. Čak i da netko ne želi kupiti može staviti na 50-65 kuna, ali očito se ovdje netko dobro za.ebava.
Koje prcanje u mozak, najveća kupnja na 5 kn i 0,01 kn. Čak i da netko ne želi kupiti može staviti na 50-65 kuna, ali očito se ovdje netko dobro za.ebava.
može, ali 10 puta manju količinu, a onda to nije to, nego je ovo to, bez toga bi ukupna kupnja djelovala tako slabo, ovo je ipak odraz snage ili stvarno netko priželjkuje te razine [emo_namigusa]