DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 18:43
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

pa udarali su punto prošli tjedan ,pa že vjerojatno i ovaj

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Koliko puta koliko firmi na ZSE mora propasti da bi se vidjelo ili naucilo nesto.

Što je zajedničko firmama koje su otišle u stečaj na ZSE?
Imaju jednog kupca, RH.

Prvi filter za ulaganje u jednu firme je tko je glavni partner.

Ako je RH, niti slučajno kupovati.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Kolega fffffffff
Nadam se da nece, tj. Da hoce
Jer sam prije nekoliko tjedana napisao da ako ode ispod 75 da cu uzet kredu i kupit 1000 kom.
[emo_smijeh]

nemoj dizat margarin kredit za đuru punto ako boga znaš,
prijateljski savjet

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Necu margarin, samo obicni i to alo ode ispod 75.
Moram drzat rijec koju sam dao [emo_smijeh][emo_smijeh]
Hvala na savjetu

…Što je zajedničko firmama koje su otišle u stečaj na ZSE?
Imaju jednog kupca, RH.

Prvi filter za ulaganje u jednu firme je tko je glavni partner.

Ako je RH, niti slučajno kupovati.

Ili jos gore vlasnika.Ja kad vidim audio,dudio,RH i slicno u vlasnistvu obuzme me osjecaj tjeskobe ako sam u toj dionici.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Ovaj audio fakat nije normalan.. Sigurno ima nalog otvoren do 65 kn. Samo cekam da kresne po bidu.Jel i ti isto to cekas fffffffff?

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

samo da znate jedan je nasadio 2850 komada po lipu , ja takav nalog ne mogu napravit tj ispod 1000 kuna ne znam kako se drugima dopušta

Kad se ne makne politika iz te firme, država i otpusti barem 35 % radnika Ddjh neće vrijediti ništa.
Nema se tu šta puno pametovati jer kolač je mali a gladnih je previše.

lanice ne planiram ulazit prije pola booka a knjigovodstvena je 57
znaći upola toga

pitao sam da li čekaš da ti AUDIO kresne po bidu a ne na kojoj cijeni očekuješ ddjh

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Koje prcanje u mozak, najveća kupnja na 5 kn i 0,01 kn. Čak i da netko ne želi kupiti može staviti na 50-65 kuna, ali očito se ovdje netko dobro za.ebava.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Koje prcanje u mozak, najveća kupnja na 5 kn i 0,01 kn. Čak i da netko ne želi kupiti može staviti na 50-65 kuna, ali očito se ovdje netko dobro za.ebava.

može, ali 10 puta manju količinu, a onda to nije to, nego je ovo to, bez toga bi ukupna kupnja djelovala tako slabo, ovo je ipak odraz snage ili stvarno netko priželjkuje te razine [emo_namigusa]

New Report

Close