Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
Zanima me kako misle napraviti prihode u iznosu od 1,3 miijarde kuna s obzirom na zadnje izvješće. Iako je Đuro Đaković holding povećao prihode, kao i dobit, ali je grupa zatajila.
Pazi ovo kako piše za holding, da su ostvarili negativni rezultat, a onda u tekstu se spominje dobit od 3 milijuna kuba, svašta:
pa njima financije i racunovodstvo valjda vode selaki ostali jos iz socijalizma..[emo_vrtimise][emo_zacudjen][emo_bijesan]
Pokušavam biti objektivan ali su smiješni.
Pa o čemu ja pišem cijelo vrijeme?
Oni nemaju velikog kupca koji će stalno naručvati i time rasti ili bar levitirati prihode, zato jer nisu diverzificirali portfelj kupaca. Imaju samo RH.
I ok, sve najave, ali ja ne vidim ništa osim članaka u novinama, dok na izvješću niti riječi konkretnih najava.
Kako da čovjek bude ozbiljan uz takvo ponašanje?
[/quote]
Iz Q1 izvješća se može vidjeti da su i prošle godine s ATH prihodima imali gubitak od 11,7 mil kn, a u godišnjem izvješću su prikazali 4 mil dobiti. Vjerovatno će kao i prethodne godine imati ispravak u revizorskom.
To je tako kad HNS menađeri vode firmu, ne bi me začudilo da ponovno daju ponudu za Ingru, savršen su par.
100tka kolega ![emo_palacg][emo_smijeh]
Ma ta izvjesca nemaju veze s vezom niti ove dionice u plusu rastu burza je mrtva obujam trgovanja je nikakav
Ma ta izvjesca nemaju veze s vezom niti ove dionice u plusu rastu burza je mrtva obujam trgovanja je nikakav
Slažem se, kako u društvu tako i na Burzi vlada totalni kaos.
Ima li itko inf sa koliko ddjh sponzorira kk djuro djakovic?
Mozda sa onih 22 mil. kn koji su navedeni pod ostali rashodi [emo_smijeh]
Mic po mic klizimo, da li je 75 doista realnost skora?
Znaci ipak nista od Bagdada, Kuvajta, Aurore Borealis, Indijskih Svetih Krava i ostalih?
Ne znam koja je uprava nesposobnija, ova ili ona od PTKM.
Zato što većina misli kako lijepe riječi puno znače.
Zadnja je 78,00 kuna (ne treba spominjati da je bila na 93 nedavno).
A što će li biti kada vani krene korekcija???
znači 700 mil do polugodišta? sada će domačica na to reći da im to ništa ne vrijedi jer nisu profitabilni [emo_smijeh][emo_smijeh]