Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
Ja ne kužim zašto ovo pada kad ĐuroPrime samo šta nije izašao iz garaže. [emo_zacudjen]
ma i niže…55 kn..po crtežima
[/quote]
Lanice, što kažete?
Prva ozbiljnija kupnja je na 20 kuna s 3000 komada.
Vaša Valentina
ma i niže…55 kn..po crtežima
[/quote]
Lanice, što kažete?
Prva ozbiljnija kupnja je na 20 kuna s 3000 komada.
Vaša Valentina
[/quote]
uf uf 20 kn? to jedino sa stock splitom. ova tvoja stepenica od 75 kn mi se čini čist fine
Zanima me kako misle napraviti prihode u iznosu od 1,3 miijarde kuna s obzirom na zadnje izvješće. Iako je Đuro Đaković holding povećao prihode, kao i dobit, ali je grupa zatajila.
Pazi ovo kako piše za holding, da su ostvarili negativni rezultat, a onda u tekstu se spominje dobit od 3 milijuna kuba, svašta:
Zanima me kako misle napraviti prihode u iznosu od 1,3 miijarde kuna s obzirom na zadnje izvješće. Iako je Đuro Đaković holding povećao prihode, kao i dobit, ali je grupa zatajila.
Pazi ovo kako piše za holding, da su ostvarili negativni rezultat, a onda u tekstu se spominje dobit od 3 milijuna kuba, svašta:
Pokušavam biti objektivan ali su smiješni.
Pa o čemu ja pišem cijelo vrijeme?
Oni nemaju velikog kupca koji će stalno naručvati i time rasti ili bar levitirati prihode, zato jer nisu diverzificirali portfelj kupaca. Imaju samo RH.
I ok, sve najave, ali ja ne vidim ništa osim članaka u novinama, dok na izvješću niti riječi konkretnih najava.
Kako da čovjek bude ozbiljan uz takvo ponašanje?
Baš, čak u izvješću napisati da si poslovao s gubitkom, a pokazati dobit govori s kojom rukom su pisali izvješće, ne bi me čudilo da su i sve te brojke jednostavno plod nečije mašte.
Ova dionica je za rubriku “vjerovali ili ne” tu mislim na cijenu po kojoj se trži…
Dioničarima svaka čast na hrabrosti.
Nego što je bilo sa onim sajmom,što se ugovorilo?
Iz Q1 izvješća se može vidjeti da su i prošle godine s ATH prihodima imali gubitak od 11,7 mil kn, a u godišnjem izvješću su prikazali 4 mil dobiti. Vjerovatno će kao i prethodne godine imati ispravak u revizorskom.
To je tako kad HNS menađeri vode firmu, ne bi me začudilo da ponovno daju ponudu za Ingru, savršen su par.