DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

FIJUUUUUUUUUUUUUUUU…
jeste vidjeli izvješće???[emo_vrtimise]

kakva minuščina!!
a šta su sve najavljivali, vozove, tenkove, avione, kamione!!
prošle godine su najavili 25 miliona dobiti ostvarili su 4.
sad su pojeli 9 miliona odjednom.
a prihodi o kojima su toliko trubili se prepolovili.
poslovi koje su najavljivali odrađeni, a dioničarima ostali minusi!

bravo za upravu, firmu i dionicu, hvala majci, hvala ocu![emo_palacd][emo_vrtimise]

Vidim da stavka ostali troškovi sada iznose 21 milijun kuna, a prošle godine 6 milijuna, a na što se odnose ti troškovi.

Ovo izvješče je kao i onaj članak prije tjedan dana vrlo manipulativan i prilično jadan. Isto mislim i za PTKM.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

FIJUUUUUUUUUUUUUUUU…
jeste vidjeli izvješće???[emo_vrtimise]

kakva minuščina!!
a šta su sve najavljivali, vozove, tenkove, avione, kamione!!
prošle godine su najavili 25 miliona dobiti ostvarili su 4.
sad su pojeli 9 miliona odjednom.
a prihodi o kojima su toliko trubili se prepolovili.
poslovi koje su najavljivali odrađeni, a dioničarima ostali minusi!

bravo za upravu, firmu i dionicu, hvala majci, hvala ocu![emo_palacd][emo_vrtimise]

Vidim da stavka ostali troškovi sada iznose 21 milijun kuna, a prošle godine 6 milijuna, a na što se odnose ti troškovi.

Ovo izvješče je kao i onaj članak prije tjedan dana vrlo manipulativan i prilično jadan. Isto mislim i za PTKM.
[/quote]
mislim da je tih 15 milijona uloženo u R&D..navodno rade na prototipu prvoga transformersa

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Bas me interesira da li ce se ovaj prodavatelj na 80 povuc prije 10 sati?
Siguran sam da oce [emo_smijeh]

A i da se ne makne zamisli količine. Da i ode ispod 80 brzo će se vratiti nazad. Neke stvari se ne mogu zaustaviti.

Slazem se. Danas tko ima novaca viska moze odlicno dokupiti.

Bas me interesira da li ce se ovaj prodavatelj na 80 povuc prije 10 sati?
Siguran sam da oce [emo_smijeh]

Mislim da se neće maknuti. Eto!

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Valentine, pa ti do sada jos nista nisi pogodio [emo_smijeh]

A bogami ni naucio!!!!!

Valentine, pa ti do sada jos nista nisi pogodio [emo_smijeh]

Po čemu si to zaključio?

Možda nije ništa pogodio, ali je zato puno izgubio.

Šalim se, naravno.

A bogami ni naucio!!!!!

Pišeš bezveze,pad od skoro 5%, a zadnja je 80,00 kn, znači nije se maknuo, možda pritajio.

Možda nije ništa pogodio, ali je zato puno izgubio.

Šalim se, naravno.

To ti prema sebi govoriš? Šalim se, naravno.

New Report

Close