DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Al se ekipa naslađuje! Hajde samo veselo [emo_smijeh]

Nije kolega naslađivanje nego nepobitne činjenice.
Dva puta se odbila preko 90 i onda dolje, zar ne?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

80,00 kn je dotakla samo tako, sljedeća stepecnica je 75,00 kn.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

80,00 kn je dotakla samo tako, sljedeća stepecnica je 75,00 kn.

ma i niže…55 kn..po crtežima

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

O kakvim crtežima je riječ?

Malo uljepšavanja za kraj, a sutra nastavak. Ćaos!!!!

Malo uljepšavanja za kraj, a sutra nastavak. Ćaos!!!!

tako je valentina..ćaos!!!!

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Kolegice, zašto se srdiš na mene? Gdje sam pogriješio?

To je zato da ne srljate kao guske u maglu, otvaram Vam oči.

Hvala, nema takvih mnogo.

Kolega,otkad ste vi optimista. Smanjite emocije…..

To je zato da ne srljate kao guske u maglu, otvaram Vam oči.

znam, zato te i slijepo pratim…gdje vidiš ddjh ovaj tjedan i ako može pogled na ful duži period, recimo 10 dana. tnx

New Report

Close