DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 19.11.2024. u 06:33
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Uf, lagani probijanac put prema 80,00 kuna je otvoren.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

opet AUDIO otpušta dijonice 🙁

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Zašto te to žalosti?

Zašto te to žalosti?

zato što te dijonice, u većini slučajeva, završe na bidu istoga papira. To me uvijek rastuži

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Pročitajte što sutra potpisuju Janaf i Đuro Đaković

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/2JMUCNUafodehAu6tSIr2w==.pdf

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/4aYJn7Wl1UG388pLNjdBnA==.pdf

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Hahahaha taman 1/13 sadašnjih prihoda.

A dobro valjda bude ostalo 300k kuna dobiti od ovog posla.

Naraste cijena DDJH 5% i reko što se događa, a ono, 300 k dobiti.

Ajde neka[emo_palacg]

Taman za to kupe garsonjeru u ZG i mogu je rentati za 1500 kn mjesečno, i to je bolji povrat na 300k nego iz tog cijelog posla, proporcionalno.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Valentina zašto ddjh raste kad će zaradit kiflu od ovoga posla( barem tako tvrde neki ovdje koji očito imaju povlaštenu informaciju)? Može tvoje neko viđenje…Tnx

Zašto te to žalosti?

zato što te dijonice, u većini slučajeva, završe na bidu istoga papira. To me uvijek rastuži
[/quote] tu nema pravila.

Valentina zašto ddjh raste kad će zaradit kiflu od ovoga posla( barem tako tvrde neki ovdje koji očito imaju povlaštenu informaciju)? Može tvoje neko viđenje…Tnx

Nema tu povlaštene informacije. Prosjek profitabilnosti zadnjih godina preslikati na ovaj posao, nema puno pameti.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

xx ovakve situacije uvijek koristi da podigne dionicu, vjerujem da će kraj dana biti sličan onom jučer na petrokemiji.

New Report

Close