Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
pazite se vi oportunentnog ulaganja
pazite se vi oportunentnog ulaganja
Đuro je definitivno izgubljeno vrijeme.
Valentina i Punto, na kojim razinama vi vidite DDJH u nekom kraćem periodu? Ali realno.. Hvala
Maximalan pad na 80 kn u slijedecih 30 dana, nakon toga lagani oporavak i doticemo magicnu brojku od 100 kn.
Valentina i Punto, na kojim razinama vi vidite DDJH u nekom kraćem periodu? Ali realno.. Hvala
Rasla je bez vijesti i pada bez vijesti. Na tvoj odgovor odgovorit ću kratko i jasno: ne znam.
Maximalan pad na 80 kn u slijedecih 30 dana, nakon toga lagani oporavak i doticemo magicnu brojku od 100 kn.
Mislim da ti je procjena loša iz više razloga. Davati takve prognoze prvo nije u redu. Danas može netko doći i možda treba prodati 5.000 komada i udari po kupnji i cijena ode na 50,00 kn, pa čak i niže. Nakon toga treba puno za povratak i mislim da ti je predviđanje paušalno i bez nekih (pravih) osnova.
Mislim da ti je procjena loša iz više razloga. Davati takve prognoze prvo nije u redu. Danas može netko doći i možda treba prodati 5.000 komada i udari po kupnji i cijena ode na 50,00 kn, pa čak i niže. Nakon toga treba puno za povratak i mislim da ti je predviđanje paušalno i bez nekih (pravih) osnova.
[/quote]
odličan odgovor.. nažalost punto nema iskustva kao ti. [emo_palacg]
po meni, punto je bezveze…..
valentine koliko ima dionica da ih udar od pola milje kuna u komadu po bidu ne ruši na – 30 do 50 posto ? I tko prodaje na taj način? Pošeš tek toliko da nešto napišeš.
ok, u pravu si, treba biti optimist 🙂