Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
Zna li se zašto ova neprofitabilna organizacija raste?
netko je pumpa…a znamo i tko…
Pozdrav ljudi,dionica od koje se očekuje najviše tj.puno veća profitabilnost s obzirom na enormne prihode a to nam sugerira i ovako veliki p/e-63.Vječiti potencijal tj.veću dobit na neki način koči večinski vlasnik tj.sama država a nova uprava svojim aktivnim angažmanom lobira na dobivanju novih poslova u inozemstvu.Ulaskom u e.u.te mogućnosti se povećavaju kao i zajednička suradnja sa Norvežanima možda jednoga dana i na trećim tržištima.Strpljen=spašen!
Slazem se sa vama kolega ameru, a i sama cinjenica da je audio rijesio cca 32000 kom i da drzava ima jos 45% dionica, podatak je koji nam daje jasan signal da ce Linic uskoro objaviti kad ce i koliko dionica jos na prodaju, pa cemo vidjeti koliko zapravo ddjh vrijedi ostalim igracima.
Siguran samse da ce se mnogi iznenaditi kada vide kud ce ddjh otici.
Pozdrav ljudi,dionica od koje se očekuje najviše tj.puno veća profitabilnost s obzirom na enormne prihode a to nam sugerira i ovako veliki p/e-63.Vječiti potencijal tj.veću dobit na neki način koči večinski vlasnik tj.sama država a nova uprava svojim aktivnim angažmanom lobira na dobivanju novih poslova u inozemstvu.Ulaskom u e.u.te mogućnosti se povećavaju kao i zajednička suradnja sa Norvežanima možda jednoga dana i na trećim tržištima.Strpljen=spašen!
bravo majstore! ajd nam sada reci kolika je fer vrijednost DDJH obzirom na trenutne fundamente???
Meni je indikator p/s od samo 0,25 uz p/e od 63 signal koji “mami i zove”na promjenu i zaokret u poslovanju i mišljenja sam da će ova godina biti profitabilnija od prošle što će se pozitivno odraziti i na samu dionicu.
Slazem se sa vama kolega ameru, a i sama cinjenica da je audio rijesio cca 32000 kom i da drzava ima jos 45% dionica, podatak je koji nam daje jasan signal da ce Linic uskoro objaviti kad ce i koliko dionica jos na prodaju, pa cemo vidjeti koliko zapravo ddjh vrijedi ostalim igracima.
Siguran samse da ce se mnogi iznenaditi kada vide kud ce ddjh otici.
Zašto onda Linić nije sada “signalizirao” da je počela prodaja AUDIO udjela?
Rast profitabilnosti vodje je moguć samo ako se država izvuče iz firme. Opet, time DDJH gubi i velikog kupca koji mu garantira prihode ali i mizernu profitabilnost.
DDJH skoro niti nema slobodnog toka novca, za revitalizaciju postrojenja morao bi se zaduživati po kamatama koje su debelo iznad njegove profitne marže.
Dakle, objasnite mi kako da se DDJH riješi tumora bez da umre?
Ono što me još muči je da sam dosta siguran da će prihodi pasti ove godine a time i profit ili će ostati na ovoj razini(ionako je zanemariv).
Kolege, kako se može DDJH riješiti tumora bez da umre i kako da bez države ostanu prihodi na ovoj razini? Opet, i da ostanu, tko će plaćati tu kupnju u posrnuloj Hrvatskoj ekonomiji? Opet, kako će se bez tumora(države) naći većeg kupca bez da se revitalizira proizvodni proces po kamatama većim od marže?
Meni je indikator p/s od samo 0,25 uz p/e od 63 signal koji "mami i zove"na promjenu i zaokret u poslovanju i mišljenja sam da će ova godina biti profitabilnija od prošle što će se pozitivno odraziti i na samu dionicu.
ADPL – konsolidirani prihodi od oko 1,6 milijardi kuna, dakle;
PS(realni) 0,3 PE od 9.
Rast prihoda debelo očekivan kroz 500 dana + dividenda od 6% +
Nevezanost za državu, vezanost za firme čija prodaja je GDP Hrvatske.
Objasnite mi paradox.