Vlada za željeznicu izdvaja 2,3 milijarde kuna
Vaš link
Ministar prometa Božidar Kalmeta objasnio je da će se za izgradnju nove željezničke infrastrukture izdvojiti milijardu i 70 milijuna kuna, za redovito održavanje infrastrukture milijardu kuna te za modernizaciju prijevoznih kapaciteta oko 300 milijuna kuna.
Nadam se da je, cim su nestali h nalozi poletilo na gore al polako I oprezno bas kako treba.
[color=black][/color], pa me zanima što su to H nalozi ?
[smiley1] jel to krenuo ddjh?
ne znam da li je krenuo, ali sam saznao da su u djuri krenuli uredjivati jednu postojecu halu i pripremati proizvodnu liniju [smiley2]. pretpostavljam da ju ne uredjuju za zepter lonce…
gospodo , u današnjem izdanju Slobodne Dalmacije članak o Đuri. NASLOV “Hrvati i srbi zajedno rade tenk”
ili nešto slično .naravno uvijek nešto pozitivno ili možda naručen članak!?!?!?[smiley7][smiley7][smiley7]
SNC:
”
Nadam se da je, cim su nestali h nalozi poletilo na gore al polako I oprezno bas kako treba.
”
[color=black][/color], pa me zanima što su to H nalozi ?
To su skriveni nalozi tj ne vide se točne količine, imaš super objašnjenje na temi općenito o dionicama na str 412 od kolegice Mateje
opet navlačite slabe ruke…kako god želite…to znači sada rast, a za mjesec dana opet pad. ohladite temu.
opet navlačite slabe ruke…kako god želite…to znači sada rast, a za mjesec dana opet pad. ohladite temu.
Nemojte navlačit i bezveze dizat cijenu, za koji dan ulazim s još 10.000 EUR-a, bolje mi je kupovat ispod 175 nego da mi napušete cijenu pa onda moram ko oni na 190 [smiley1]
onda moraš požuriti ako hoćeš ispod 175…
Sada teško, dan nam malo i Đuro uljepša dan.[smiley2]
13.03.2007. Najava: Konferencija za novinare ministra obrane
U srijedu, 14. ožujka 2007. u Ministarstvu obrane, Povjerenstvo za izradu prijedloga odabira dobavljača borbenih oklopnih vozila pješaštva za potrebe OS RH uručit će potencijalnim dobavljačima (finskoj tvrtki Patria i austrijskoj tvrtki Steyer) tendere tj. zahtjeve za konačnu i obvezujuću ponudu.
Tom prigodom, u 12,30 sati ministar obrane Berislav Rončević sa članovima Povjerenstva održat će konferenciju za novinare.
Molimo vas da medijski popratite navedeni događaj te dođete u Ministarstvo obrane, Stančićeva 6, u 12,15 sati.