DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 15:47
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Na koji način prodaje manje bitno,ali da smanjuju državni udjel je očito,i stvaraju pritisak na cijenu prema 70 kn.

Na koji način prodaje manje bitno,ali da smanjuju državni udjel je očito,i stvaraju pritisak na cijenu prema 70 kn.

Stvarno pričaš bezveze. Ne prodaje država, naročito, ne na burzi. Sutra ako poveća udio reći ćeš da je kupila.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Postovani dionicari ddjh-a
kako god da okrenete, stogod da pricali, ali cijena od 80-ak kn je odlicna cijena za sadasnje rezultate i prilike u gospodarszvu. Da ce to ici polako prema gore ici ce. Nema mjesta panici.

@valentine

Neće država povećavati udjele,već ih smanjuje,kao što je i razvidno,dali sam u pravu ili ne vidjeti ćemo za nekoliko dana,ja očekujem pad cijene prema 70 kn,ako ne i niže,no možda se varam ,možda si ti u pravu.

S štovanjem.

Linić je već ranije najavio privatizaciju tj. prodaju državnog udjela u Đuri, pitanje je jedino kako će se to odraditi. Više nego izgledna je dokapitalizacija koja ne ide ispod nominalne cijene ( 100 kn ). Država sada nije većinski a nakon dokapa će to još pasti. Vjerujem da će računajući dokap sebi ostaviti 25 % jer Đuro ipak ima prevelik značaj da bi izašli u potpunosti.

Zasto mislis da ne moze dokap ici ispod 100kn? Pa uvijek mogu izglasati smanjenje temeljnog kapitala (nominale za vecinu ovdje) pa onda dokap..

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Mogu odrediti drugu nominalu no sada je kako je.

Nakon što je ovaj sa 1500 komada po 88kn na asku, sve prosuo po bidu, bid se brzinom munje obnovio i povećao a na prodaji ostala rupa.
To dovoljno govori da na ovim cijenama ima kupnje koliko želiš samo se prodaja treba ponuditi.

Pa bilo bi super kada bi se prodaja odlucila na takav potez, ali takav rasplet situacije nece bit moguc ni sada kao ni u buducnosti.

Neki koji su spu…. priličnu lovu na Ingri prebacili se na Đuru. Možda im je kasno pa tobože pokazuju silnu brigu čim padne 1- 2 kn, a sve donedavno tvrdili
da nemože to preko 80.

Ma gle danas poraslo 2,25 %. Ajmo, dežurni dušebrižnici, navedite bar nekoliko razloga zašto ovo nema temelja za rast.

Dok čekamo prave vijesti …

http://www.defender.hr/republika-hrvatska/vojna-industrija/predsjednik-ivo-josipovic-primio-izaslanstvo-tvrtki-kongsberg-te-duro-dakovic-holding-dd.php

Mozda sakupljaju lovu, pa da i oni udju barem jos sada kada je ispod 100 kn

New Report

Close