Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
Vjerojatno su se pojedinci prepali što država izlazi pa prosipaju brže bolje po bidu.
Tako je to na Burzi netko paničari kada država prodaje a netko ne dira ni štapom zato što je država najveći dioničar.
Ja osobno vjerujem da ako država prodaje to može biti samo dobro i za dionicu i za tvrtku.
U Đuri očekujem lijepu zaradu i zato se ne živciram hoće li cijena zbog sitnih trejdera ići koju kunicu gore ili dolje.
Vidite, vi ste vjerojatno prodali na nekoj cijeni i sada ste u stresu jer očekujete da mora pasti bar do cijene do te cijene.
Ja Đure imam točno koliko želim i ne čekam da bi dokupio.
Naravno ne mogu tvrditi da cijena neće otići ni na 80 ni na 70 kn.
Tek se skromno nadam da bi do lokalnih izbora mogli imati jasniju sliku i “oslobađanje vrijednosti” na DDJH [emo_smijeh]
Omjer kupnje:prodaje 1:4
kupnja je prilično tanka, sljedeći napad na kupnju od 1.500 komada, DDJH bi doveo ispod 80,00 kn.
čemu čuđenje u pad,svima je dostupan podatak iz TOP 10 tko prodaje ,ako ovako nastave zatući će cijenu ispod 70 kn,
Odlican rasplet situacije. Sve sto je audio prodao, netko je i kupio. Nije kupac pijani miljarder pa nasumice kupuje sve i svasta na burzi. Zna on tocno sto radi.
Već se vide i nalozi ispod 80,00 kn. Prva kupnja je na 84 kn (prije neki dan je bila na 93,00 kn).
Linić je već ranije najavio privatizaciju tj. prodaju državnog udjela u Đuri, pitanje je jedino kako će se to odraditi. Više nego izgledna je dokapitalizacija koja ne ide ispod nominalne cijene ( 100 kn ). Država sada nije većinski a nakon dokapa će to još pasti. Vjerujem da će računajući dokap sebi ostaviti 25 % jer Đuro ipak ima prevelik značaj da bi izašli u potpunosti. S obzirom na djelatnosti kojima se Đuro bavi za tvrtku je da mu kupac kao što je država i te kako važno da mu ujedno bude među većim dioničarima.
To vam je čista win win situacija. Dobijamo novac koji je nužan za pokretanje investicija, dobijamo pravog vlasnika kojem će profit biti zvijezda vodilja, dobijamo državu kojoj će u interesu biti promocija ĐĐ na stranim tržištima i davanje prioriteta na domaćem.
Ja veceg pesimistu od vas kolega Valentine, nisam vidio. Pa sto ste onda tu na forumu ako ste takav pesimist? Pa zar ljudi koji trguju ne vide naloge pa im vi morate govoriti sto se vidi a sto se ne vidi?
Da nije smjesno bilo bi zalosno
Zašto si Lojtra promijenio nick? Da ti moderator ne briše postove?
Ja veceg pesimistu od vas kolega Valentine, nisam vidio. Pa sto ste onda tu na forumu ako ste takav pesimist? Pa zar ljudi koji trguju ne vide naloge pa im vi morate govoriti sto se vidi a sto se ne vidi?
Da nije smjesno bilo bi zalosno
Ti takve gluposti pričaš, ne znam da li si to nasljedio od nekoga ili je prirodno? Molim odgovor.
A kako znate da Audio prodaje? I to direktno na ZSE? Jeste usporedili promete? A da mozda ne prebacuje nekima dionice zbog neke obveze? Kako znate koliko toga ce jos AUDIO otpustiti?
A kako znate da Audio prodaje? I to direktno na ZSE? Jeste usporedili promete? A da mozda ne prebacuje nekima dionice zbog neke obveze? Kako znate koliko toga ce jos AUDIO otpustiti?
Država ne prodaje na taj način. Ovdje je nešto drugo u pitanju.