DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 21:41
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Nije naodmet ponoviti ni da je NB spomenuo da najveći rast od svojh dionica očekuje na Đuri.

a razlog za rast bili bi koji fundamenti? ili mu iznimno za ovu dionicu fundamenti odjednom nisu bitni?!?

moji postovi nisu savjet za kupnju ili prodaju dionica nego moje osobno mišljenje

fundamenti ovdje ne igraju nikakvu ulogu.

direktor je najavio za 2012. godinu najavio 25mil dobiti, dionica je zbog toga značajno narasla,a ostvarili su jedva 4mil. Na bilo kojoj burzi bi to izazvalo drastičnu cjenovnu korekciju dionice, ova konstatno raste. dakle fundamenti ovdje nisu bitni.

Ozren, đe' kombo?

faust55

pogledajte rast prihoda u posljednjih nekoliko godina.

Ja vjerujem da će s vremenom uz rast prihoda rasti i dobit.
Vi očito to ne vjerujete i to je OK.

Zato ja imam podosta dionica DDJH a vi vjerojatno ne.

PS
Pozdrav novom, danas registriranom kolegi na forumu koji je svoja prva dva posta posvetio baš Đuri i to nakon ovako pozitivnog članka.

evo i famoznih hiljadarki na bidu, nema potrebe za fundamente!
ionako smo svi tu samo da bi skuplje prodali.
doduše i hiljadarke isto, ali mislim da sad više služe pumpanju nego iskrcavanju.
čestitke imaocima[emo_palacg]

Ozren, đe' kombo?

kako odjednom na ovoj dionici fundamenti najednom ne vrijede!
bitno da se pumpa cijena dionice jer se tobože otključava vrijednost?!
ajde navlakači stavite na papir tu “neotključanu” vrijednost ako se usudite?

prodali smo za šaku EUra svoju slobodu, ponos i samostalnost .....amen

evo i famoznih hiljadarki na bidu, nema potrebe za fundamente!
ionako smo svi tu samo da bi skuplje prodali.
doduše i hiljadarke isto, ali mislim da sad više služe pumpanju nego iskrcavanju.
čestitke imaocima[emo_palacg]

A onih 10 000 na prodaji po 269 kn?

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

To je bilo to. Ponovo ćemo moći dokupiti po 80-83 kn? Do novog skoro zaključenog posla? Šanse su kao da daš gol dok pucaš penal! Kao i sa Kuvajtskim tenkovima i inim….[emo_mrgud]

Ja osobno očekujem konkretan porast cijene nakon konkretnih vijesti iz Đure.
Svašta se u Đuri kuha samo se čeka pravo vrijeme.
A u Đuri, slično kao i u Petrokemiji, pravo vrijeme za objavu dobrih vijesti je vrijeme prije izbora.
Lokalni su polovinom petog mjeseca.

To je bilo to. Ponovo ćemo moći dokupiti po 80-83 kn? Do novog skoro zaključenog posla? Šanse su kao da daš gol dok pucaš penal! Kao i sa Kuvajtskim tenkovima i inim….[emo_mrgud]

si ti prodao ili kaj?

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

brz povrataka 91-88[emo_zacudjen]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Novinari danas baš kao da nemaju druga posla nego udarili pisati o Ddjh kao da je blue chip. U Lideru pišu da su ni više ni manje nego Njemci zainteresirani za nekakve Durine kotlove. Rekli bi na nekim drugim temama: Ne prodajte jeftino svoje dipnice!!! [emo_smijeh]

Izgleda da su se ovi koji se žurno iskrcavaju, jutros isto tako žurno ukrcavali.
Mislim da ovdje nema mjesta stresu i bojazni.
Za mene je ovo dionica za – lezi, spavaj i lijepo sanjaj.
Svakim danom može biti samo bolje.
Za ovu tvrtku nema ograničenja.

New Report

Close