Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
Odustajem te stepenice pišu i dalje namjerno bedastoće.
Ajmo ovako, ja prestajem pisati, ako i stepenice prestanu na ovom forumu.
Ovo je prilika da se forum očisti od spamera,što kažete? Dogovoreno?
Ja ne vjerujem da će ovaj člančić imalo utjecati na cijenu u ponedjeljak. Previše je bilo jalovih susreta s Arapima da bi takvo što više uzburkalo duhove špekulanata. Tek službena obavjest o potpisanim poslovima diže cijenu ove dionice.
Svaka čast, i ja glupan što pišem na forumu. Treba to napustiti pa nek bude mrtvilo ko na Moj novac. [emo_palacd]
kamo sreće da odeš odavde da prestanemo čitati tvoja lupetanja [emo_palacd]
Plačite svi koji ste prodali. Nevjerojatno koliko vas je uzburkao ovaj članak. Pa nisam ga ja napisao.[emo_zacudjen]
Ja ne vjerujem da će ovaj člančić imalo utjecati na cijenu u ponedjeljak. Previše je bilo jalovih susreta s Arapima da bi takvo što više uzburkalo duhove špekulanata. Tek službena obavjest o potpisanim poslovima diže cijenu ove dionice.
Dosad je najava da se ide u bogate arapske zemlje cijenu dizala za desetak posto.
Vrijedi ponekad i špekulirat, šanse da DDJH I PATRIJA dobiju i odrade 600 borbenih vozila su dosta realne, tako da nije loše imat ovu dionicu u portfelju.
Zgodno je da je prije puta u Emirate promet na DDJH bio milijunski i to na 88 kn!!
[emo_smijesak]
Činjenica je da će đuro dobiti nove poslove surađujući sa patriom i kongsbergom,prihodi osjetno rastu i mislim da se đuro ubrzano priprema za privatizaciju nakon koje će i dobit porasti.Slična situacija kao i kod plive ili ine.
Ma sumnjam u ikakve nove poslove, osim toga prošlost mi moje sumnje potvrđuje.
DDJH je ok firma, i nemam ništa protiv nje.
Imam dakako protiv Crvenih Kmera koji kontroliraju pola Hrvatske i njihove načine prezentiraju kao normalne i moderne.
Kmeri su i HDZ i SDP, nema tu razlike.
Što znaći rast prihoda bez rasti dobiti?
Što znači dobit bez slobodnog novčanog toka?
Ništa.
Daj bože da Đuro dobije posao i još sto drugih,samo kad pročitam ovako nešto:”Patrijini BOV-ovi vodeći su na kupovnoj listi koju priprema krunski princ Abu Dhabija i general vojske UAE šeik Mohammed Bin Zayed Al Nahyan” odmah se ohladim,šta je novinar seebiza dobar sa princom i ovaj mu je u povjerenju rekao kako Đuro samo što nije dobio posao?
Meni se to čini kao jeftini,plaćeni članak za iskrcavanje.Posebno kad znamo da je sličnih članaka bilo i prije.
Ne bi se reklo da će ova vijest podići cijenu.
Barem po viđenoj početnoj postavi.
PS
Bitno sam zainteresiran da cijena dionice raste.