DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 19.11.2024. u 05:38
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

http://www.seebiz.eu/hrvatsko-izaslanstvo-na-izlozbi-idex-2013-poslovi-za-duro-dakovic/ar-57159/

Odustajem te stepenice pišu i dalje namjerno bedastoće.
Ajmo ovako, ja prestajem pisati, ako i stepenice prestanu na ovom forumu.
Ovo je prilika da se forum očisti od spamera,što kažete? Dogovoreno?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Ja ne vjerujem da će ovaj člančić imalo utjecati na cijenu u ponedjeljak. Previše je bilo jalovih susreta s Arapima da bi takvo što više uzburkalo duhove špekulanata. Tek službena obavjest o potpisanim poslovima diže cijenu ove dionice.

Svaka čast, i ja glupan što pišem na forumu. Treba to napustiti pa nek bude mrtvilo ko na Moj novac. [emo_palacd]

kamo sreće da odeš odavde da prestanemo čitati tvoja lupetanja [emo_palacd]

moje pisanje nije investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica!

Plačite svi koji ste prodali. Nevjerojatno koliko vas je uzburkao ovaj članak. Pa nisam ga ja napisao.[emo_zacudjen]

Ja ne vjerujem da će ovaj člančić imalo utjecati na cijenu u ponedjeljak. Previše je bilo jalovih susreta s Arapima da bi takvo što više uzburkalo duhove špekulanata. Tek službena obavjest o potpisanim poslovima diže cijenu ove dionice.

Dosad je najava da se ide u bogate arapske zemlje cijenu dizala za desetak posto.
Vrijedi ponekad i špekulirat, šanse da DDJH I PATRIJA dobiju i odrade 600 borbenih vozila su dosta realne, tako da nije loše imat ovu dionicu u portfelju.

Zgodno je da je prije puta u Emirate promet na DDJH bio milijunski i to na 88 kn!!

[emo_smijesak]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Činjenica je da će đuro dobiti nove poslove surađujući sa patriom i kongsbergom,prihodi osjetno rastu i mislim da se đuro ubrzano priprema za privatizaciju nakon koje će i dobit porasti.Slična situacija kao i kod plive ili ine.

Ma sumnjam u ikakve nove poslove, osim toga prošlost mi moje sumnje potvrđuje.

DDJH je ok firma, i nemam ništa protiv nje.

Imam dakako protiv Crvenih Kmera koji kontroliraju pola Hrvatske i njihove načine prezentiraju kao normalne i moderne.

Kmeri su i HDZ i SDP, nema tu razlike.

Što znaći rast prihoda bez rasti dobiti?

Što znači dobit bez slobodnog novčanog toka?

Ništa.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

http://www.morh.hr/hr/vijesti-najave-i-priopcenja/priopcenje/hrvatsko-izaslanstvo-na-izlozbi-idex-2013.html

Daj bože da Đuro dobije posao i još sto drugih,samo kad pročitam ovako nešto:”Patrijini BOV-ovi vodeći su na kupovnoj listi koju priprema krunski princ Abu Dhabija i general vojske UAE šeik Mohammed Bin Zayed Al Nahyan” odmah se ohladim,šta je novinar seebiza dobar sa princom i ovaj mu je u povjerenju rekao kako Đuro samo što nije dobio posao?
Meni se to čini kao jeftini,plaćeni članak za iskrcavanje.Posebno kad znamo da je sličnih članaka bilo i prije.

"Only dead fish swim with the stream"

Ne bi se reklo da će ova vijest podići cijenu.
Barem po viđenoj početnoj postavi.

PS
Bitno sam zainteresiran da cijena dionice raste.

Prodaje se Vupik i Korf a ulazit će se u…..pitanje je dana?

New Report

Close