DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 19.11.2024. u 06:33
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

A možda će mu na 98-99kn biti premalo [emo_smijeh]

Potrudio se prodat po 88 – 86 …. a sad kupit na 82…
[emo_smijesak]

tko zna, možda ćeš za par dana prodavati po 78-76 [emo_smijesak]
[/quote]

Kako god bude, danas solidno dokupio istu količinu koju sam prodao na 87 prije neki dan.. pa nek padne još, ima razloga loši rezultati…

[emo_smijesak]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Nakon pumpanja cijene preko 85,00 kuna, i vraćanje nazad na 81 kunu meni ne ostavlja dojam da će ići brzo ponovno tamo. Preveliki je otpor na tim razinama, a za probijanje istog trebat će nam barem godinu dana najmanje.[emo_palacd]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

U dana sa 80 na 88 je uspjelo, sljedeće je sa 82 na 90. Jašite na valovima.

Pardon, u dva dana.

Očito netko nešto zna, zadnja cijena 81 kunu.

Kupnja : prodaja 1:5

ovo ne sluti na dobro.

A što bi to trebali znati?Indikativno je da ovih
dana kada je raslo prometi su bili preko miliun,a jućer i danas
puno manje.Pozdrav,

Indikativno je što to točno. Cijena klizi i dalje.

Prva prodaja na 82 kn – 1000 komada

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Mic po mic, i evo nas ispod 80,00 kuna. Očito otpor na 85 kuna u bližoj budućnosti se neće moći proći.

Imamo jaku kupnju, 3000 komada na 20 kuna. Čestitke majstoru!!!!

Jučer stavim link u svezi ddjh. Vijest je izašla u petak u 16.01 nakon zatvaranje burze. Naslov je Veliki posao ddjh-u ili tako nekako a u članku piše da ddjh s Patrijinim transporterima vodeći na listi u Uae-ima. (ujedinjeni arapsku emirati). 600 komada, hej. Čini mi se danas su otputovali naši ljudi u Abu Dabhu. Zaboravio sam gdje je to pisalo. Ali moderator je izbrisao post. Svaka čast, i ja glupan što pišem na forumu. Treba to napustiti pa nek bude mrtvilo ko na Moj novac. [emo_palacd]

Ali se zato jeftini drukovi na dolje puštaju u grozdovima.

Jučer stavim link u svezi ddjh. Vijest je izašla u petak u 16.01 nakon zatvaranje burze. Naslov je Veliki posao ddjh-u ili tako nekako a u članku piše da ddjh s Patrijinim transporterima vodeći na listi u Uae-ima. (ujedinjeni arapsku emirati). 600 komada, hej. Čini mi se danas su otputovali naši ljudi u Abu Dabhu. Zaboravio sam gdje je to pisalo. Ali moderator je izbrisao post. Svaka čast, i ja glupan što pišem na forumu. Treba to napustiti pa nek bude mrtvilo ko na Moj novac. [emo_palacd]

Mislim da se ta vijest ponavlja, samo su sad u pitanju UAE.

Biti će zanimljivo vidjeti prihode DDJH ako RH prepolovi potrošnju.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Bit će zanimljivo vidjeti kad ddjh dobije naruđbu od 1500 vagona za RH pa se prihodi udeseterostruče. I još upadnu UAE, Austrija, Kuvajt, Makedonija ili netko drugi izvana, samo nebo bude granica.,ali bolje da ne pišem više, da u ponedjeljak lakše nadokupim.[emo_mrgud]

New Report

Close