Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
tko zna, možda ćeš za par dana prodavati po 78-76 [emo_smijesak]
[/quote]
Kako god bude, danas solidno dokupio istu količinu koju sam prodao na 87 prije neki dan.. pa nek padne još, ima razloga loši rezultati…
[emo_smijesak]
Nakon pumpanja cijene preko 85,00 kuna, i vraćanje nazad na 81 kunu meni ne ostavlja dojam da će ići brzo ponovno tamo. Preveliki je otpor na tim razinama, a za probijanje istog trebat će nam barem godinu dana najmanje.[emo_palacd]
Očito netko nešto zna, zadnja cijena 81 kunu.
Kupnja : prodaja 1:5
ovo ne sluti na dobro.
dana kada je raslo prometi su bili preko miliun,a jućer i danas
puno manje.Pozdrav,
Indikativno je što to točno. Cijena klizi i dalje.
Prva prodaja na 82 kn – 1000 komada
Mic po mic, i evo nas ispod 80,00 kuna. Očito otpor na 85 kuna u bližoj budućnosti se neće moći proći.
Imamo jaku kupnju, 3000 komada na 20 kuna. Čestitke majstoru!!!!
Jučer stavim link u svezi ddjh. Vijest je izašla u petak u 16.01 nakon zatvaranje burze. Naslov je Veliki posao ddjh-u ili tako nekako a u članku piše da ddjh s Patrijinim transporterima vodeći na listi u Uae-ima. (ujedinjeni arapsku emirati). 600 komada, hej. Čini mi se danas su otputovali naši ljudi u Abu Dabhu. Zaboravio sam gdje je to pisalo. Ali moderator je izbrisao post. Svaka čast, i ja glupan što pišem na forumu. Treba to napustiti pa nek bude mrtvilo ko na Moj novac. [emo_palacd]
Jučer stavim link u svezi ddjh. Vijest je izašla u petak u 16.01 nakon zatvaranje burze. Naslov je Veliki posao ddjh-u ili tako nekako a u članku piše da ddjh s Patrijinim transporterima vodeći na listi u Uae-ima. (ujedinjeni arapsku emirati). 600 komada, hej. Čini mi se danas su otputovali naši ljudi u Abu Dabhu. Zaboravio sam gdje je to pisalo. Ali moderator je izbrisao post. Svaka čast, i ja glupan što pišem na forumu. Treba to napustiti pa nek bude mrtvilo ko na Moj novac. [emo_palacd]
Mislim da se ta vijest ponavlja, samo su sad u pitanju UAE.
Biti će zanimljivo vidjeti prihode DDJH ako RH prepolovi potrošnju.