DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Meni je još zanimljivije kako ga nitko ne skine tako isturenog na kupnji.
A da ne pričam koliko su mi zanimljiva ova dva naloga od ukupno 8.500 komada postavljena na 300 kn.
Vjerojatno očekuju da ih se uskoro poklopi [emo_smijeh]

Meni je još zanimljivije kako ga nitko ne skine tako isturenog na kupnji.
A da ne pričam koliko su mi zanimljiva ova dva naloga od ukupno 8.500 komada postavljena na 300 kn.
Vjerojatno očekuju da ih se uskoro poklopi [emo_smijeh]
[emo_palacg] [emo_zloban]

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

I opet među najvećim padovima, a prodaja sve jača. Očito je da razina 88 kuna je ona koju DDJH neće moći prijeći. To je već peti put da pokušava u zadnjih par mjeseci.

izgleda da kreće korekcija na cijeloj ZSE, pitanje onda di gdje će stati pad DDJH, na 70 kn?
[/quote]Taj film više nečete gledati.

Očito netko nešto zna, zadnja cijena 81 kunu.

Kupnja : prodaja 1:5

ovo ne sluti na dobro.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

ne pričajte gluposti.
promet je 40 soma kn.

P.S. Život je lijep!!!

I opet među najvećim padovima, a prodaja sve jača. Očito je da razina 88 kuna je ona koju DDJH neće moći prijeći. To je već peti put da pokušava u zadnjih par mjeseci.

Zadnjih par mjeseci, 88 kn? Pa samo je jednom, osim ovog zadnjeg pokusaja, cijena isla preko 88 i to prije skoro godinu dana.
[/quote]

Ok, možda sam se krivo izrazio. Razina 83-85 je jednostavno nedostižna, a svi znamo što tada slijedi.

PTKM ima manji pad od DDJH danas.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Gadno se prorok trudi da održi ovog crvenog umirućeg mamuta zvanog Đuro na ovoj razini. Rekli bi ljudi, uzalud vam trud svirači !

Najviše me brine ovo propadanje cijene u par dana, kao da nema kraja.

Gadno se prorok trudi da održi ovog crvenog umirućeg mamuta zvanog Đuro na ovoj razini. Rekli bi ljudi, uzalud vam trud svirači !

ti si se baš danas ulogirao da nam kažeš što kažu ljudi [emo_smijeh]

Valentine ne drukaj na dolje, kupi si nešto za imendan [emo_palacg]

Happy Valentine!!!!

Jedan od najljepše složenih ask naloga koje sam vidio na TK..

[emo_smijeh]

Potrudio se prodat po 88 – 86 …. a sad kupit na 82…

[emo_smijesak]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Potrudio se prodat po 88 – 86 …. a sad kupit na 82…
[emo_smijesak]

tko zna, možda ćeš za par dana prodavati po 78-76 [emo_smijesak]

New Report

Close