DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 19.11.2024. u 15:33
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,20
122
8
15,20
18,00
0,66%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Dionica djure prošlu godinu je porasla 60%, a u proteklih 18 mjeseci 100%.
Meni je to sasvim dovoljno.
U vrijeme najveće krize djuro ima dovoljno posla, logično je vjerovati da će kad kriza prođe imati i više, a samim tim i profitabilnost će rast.
A ti si sigurno kupovao po 2 kn???
Dionica je narasla toliko ali samo onome tko je po toliko kupovao. A narast će još par stotina % onima koji će i sad kupiti.

Možda, samo moraš prvo kupiti DDJH.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Dionica djure prošlu godinu je porasla 60%, a u proteklih 18 mjeseci 100%.
Meni je to sasvim dovoljno.
U vrijeme najveće krize djuro ima dovoljno posla, logično je vjerovati da će kad kriza prođe imati i više, a samim tim i profitabilnost će rast.
A ti si sigurno kupovao po 2 kn???
Dionica je narasla toliko ali samo onome tko je po toliko kupovao. A narast će još par stotina % onima koji će i sad kupiti.
[/quote]
pa ako te baš zanima nisam kupovao po 2kn, ali prosjek mi je oko 40kn.
Naravno da sad kukaju oni koji nakon što poraste par posto prodaju.

22 kn, napravio sam tehničku grešku.

Taman krene, a onda odmah po kupnji.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Samo jedan primjer:

Ako ste uložili u DDJH početkom srpnja/2012 – cijena oko 75,00 kuna, danas 78,50 = zarada 4,5%

Ako ste uložili u KORF početkom srpnja/2012 – cijena oko 92,00 kuna, danas 145,00 = zarada 58%

S time da KORF i dalje ima veliki potencijal.

A Đuro kao nema, ha?[emo_palacg]
Kaže jučer guru na svom blogu da đuro ima najveći potencijal u 2013.g. od svih dionica.
Da se razumijemo, kupovao sam ddjh puno prije nego sam čuo za gurua.

ha, gledajte…
on je vječni “potencijalist”!on ima vječni veliki potencijal.

ajmo malo u činjenicama, a kule u oblacima ostaviti u oblacima, može?

P/S 0,25
P/B 1,19
P/E 62,95

roe, roa, npm, FCF, zanemarivi!
firma ima i prilično duga uspoređujući sa EBITDA a pogotovu sa kapitalom.
materijalna imovina je znatna, tko će dati za novi capex?
odakle im pare?

ako se sjećate prošle godine su isto najavljivani avioni, kamioni, milioni, šta se ostvarilo? pogledajte najave uprave za 2012.što se ostvarilo?

najavili su dobit od 25 mil kn, ostvarili su 4mil.
a cijena dionice je tada bila skupih 50kn, a sad je na ovih naduvanih 80 i kusur!alalvera!

u US, AAPL nije prodao Iphonea onoliko koliko su neki očekivali, pa je dionica odmah pala 50 dolara, iako su ispunili sve što su obećali, a P/E je 10.
zaista smo neefikasno tržište, istina je to[emo_smijeh]

naravno, to ne znači da ne treba imati DDJH, tu se da lijepo zaraditi.i sam sam sa jednim dijelom špekulantskog dijela portfolia u Đuki i surfam na valovima, uvijek se razveselim guračima na bidu. Možda Đuka uskoro bude i 140, ko to zna.ako može Korf, može i Đuka!
treba iskoristiti prednosti neefikasnog hrvatskog tržišta, ali biti spreman pobjeći čim prije ako se balon probuši.
bar se ja tako ponašam.

eto, autor posjeduje manju količinu DDJH i ovo nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica DDJH niti AAPL. ja nisam investicijski savjetnik i sve što ovdje drobim je moje osobno amatersko mišljenje!

"Bog će ga kazniti koliko druka!!" Rato, 2012

Sve u plusu, a DDJH opet u minusu.[emo_palacd]

Ovo je stvarno smiješno, kupnja:prodaja, 1:3.
Jedni u minusu u ovakvom pozitivnom danu.
Možemo zamisliti kad dođe korekcija, što će ovdje biti.

Samo da dodam, bori se razinom na 83,00 kn, a što će biti i ako dođe do 88 (neće nikada moći prijeći).

Sjećam se sličnih postova i na KORF kada je probio 100 kn.

Svaka sličnost je slučajna, i ne uspoređuj bez veze.
No, kužim te, nada umire posljedna.[emo_palacd]

New Report

Close