Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,20 | 122 | 8 | 15,20 | 18,00 | 0,66% |
Evo sada netko pokušava prodati panično na 78,00 kn. Panika ili nešto zna???
pa očito su skužili onu TA što je kolega postao da ne bude preko 83.
i fakat nije
Tako ti je to s TA, na 88 kuna bilo je više proboja neuspješnih pa je dionica pala na 66 kuna. Sada na 83 kune imaš nekoliko bezuspješnih pokušaja i ako dionica padne ispod 77 kuna, bit će belaja.
Samo jedan primjer:
Ako ste uložili u DDJH početkom srpnja/2012 – cijena oko 75,00 kuna, danas 78,50 = zarada 4,5%
Ako ste uložili u KORF početkom srpnja/2012 – cijena oko 92,00 kuna, danas 145,00 = zarada 58%
S time da KORF i dalje ima veliki potencijal.
Baš me zanima što ćete reći kad Đuro ode preko 100kn, sjećam se ovakvog drukanja kad sam ga kupovao po 40kn.
Također se sjećam sličnih natpisa na Korfu kad je bio na 30, 40, 50 kn.
Zanimljivo da se sad o Korfu pišu hvalospjevi kad je porastao 500%.
Da ne bi netko nešto pomislio posjedujem dionice Đure i Korfa i još uvijek mislim da se isplati ostati u njima…
Hoće, hoće, samo je pitanje hoće li to biti ove godine. Imaš nekoliko neuspješnih pokušaja proboja, dok se to ne “rasčisti”, a neće tako brzo.[emo_palacd]
Da li će ove godine? Neznam, ali da ne vjerujem ne bi ni bio u ovoj ili bilo kojoj drugoj dionici.
Svi koji ne vjeruju mogu kupiti nešto drugo, a ne ovdje trovati forum svojim drukanjem i pesimizmom.
Uz KORF, ĐURO mi je najisplativija dionica i ja joj i dalje ostajem vjeran.
Jedan dobar posao i evo je na 100 kn, kao i kod KORF samo treba biti strpljiv.
DDJH ima pododsta dobrih poslova, ali nema profitabilnost.
Pa posla tj prihoda ima najviše u zadnjih 7 godina a profita skoro pa da niti nema.
Ne vidim kako će novi poslovi pomoći da se to bitno preokrene.
Pa upravo to i pričam, dionica je više od 6 mjeseci na jednom mjestu, a prihodi enormno povećani. Što će biti ako prihodi padnu???
Sumnjam da će cijena dionice rasti ako EPS ne naraste.
Oni koji su unutra ne prodaju, ali svaka godina dalje bez rasta rezultata će smanjivati cijenu firme + povisivati oportunitetni trošak ostanka u toj dionici.
Naravno, nakon egzibicija sa INGR-om i HŽ Cargo, mislim da je jasno tko i kako vodi ovu firmu.
Kad god pogledam izvještaj DDJH imam osjećaj da ga se namjesti taman da bude profita a da su sve guzi.ce unutra zadovoljene.
Vuk sit, ovce na broju.
Samo dokle?