ako vi kolega ne vidite koje se ovdje besprizorne igre igraju, to je vaš problem, mene samo zanima šta radi HANFA?
di oni gledaju…???
očito je da netko želi prodati veću količinu i trčkara po asku gore,dolje, lijevo desno, ne bi li privukao bid.
ako nisam u pravu, sorry, ali meni se tako čini.
a smatram da bi i HANFA trebala bolje nadzirati trgovinu.
ovo nije nagovor na kupnju i prodaju, niti bavljenje dionicama!
@ ego
A sto tu nije tocno dozvoljeno? Ako netko zeli sto ne sasuje sad po bidu? Pa sta bi taj kad stavi nalog trebao se tamo zabetonirat? Pa naravno da je uvijek negdje dolje kad ga isprekakuju, gdje ste jos vidjeli da stoji neka zamjetna cifra prva i to duze vremena?
I sta sad da mu neko uvali 2 tisucice?? sto je napravio?
@Egocentrik
Nakon godinu dana buljenja u monitor sam i ja tako zaključivao ali sad nakon 9 godina više ne. Zar ne vidiš da taj s hiljadarkama na bidu kupuje a ovaj koji šeta po asku gore-dolje mu je pomagač.
Ajd, ostaj mi zdravo![emo_smijesak]
Danas kiti po 80 a sutra će po 90. Kome je prije Božić, taj će bolje proći. Evo i ja sam skinuo 100-tku po 81 da pripomognem. Ste sad zadovoljni?
Jel to potpisan ugovor sa kuvajćanima!?
Nisam pratio, kako je rečeno da će bit potpisan do kraja 2012.!
Danas kiti po 80 a sutra će po 90. Kome je prije Božić, taj će bolje proći. Evo i ja sam skinuo 100-tku po 81 da pripomognem. Ste sad zadovoljni?
BVPS vam je per 30.09.2012. bio cca 67 -68 Kn… pa Vi razmislite tko je ili će biti možebitno uskoro zadovoljan… tj. naravno… samo možda zadovoljniji od vas… ili Vi u odnosu na ostale…
http://www.zse.hr/userdocsimages/financ/DDJH-fin2012-3Q-NotREV-K-HR.pdf
P.S. s obzirom na ostale trenutne P/B odnose ostalih dionica na ZSE… mislim da ste vrlo hrabar… ako doista kupujete po osnovi vašeg gore navedenoga… no, istovremeno mislim da možda i nije baš neka hrabrost imati 100 kom ĐĐ … naravno, ako ih uopće toliko i imate…
Ako mi moze netko izracunati na koliko bv se trguje ddjh i ako moze onaj filter ali Grahamov P/E x P/B, nemojte ono drukanje sa p/S
Uuuuuu kolege kolik Vi puno računate. Hoćete reći da sam se ja danas zeznuo kad sam iskrcao 400 komada Đukice po top cijeni ?
Ako mi moze netko izracunati na koliko bv se trguje ddjh i ako moze onaj filter ali Grahamov P/E x P/B, nemojte ono drukanje sa p/S
prema zadnjim podacima:
P/E = 92,68
P/B = 1,20
rezultat je … ? jeste zadvoljan, iznenađen, šokiran… ili ?
zz pa to nije ni 200 ..[emo_palacg]
nije ni 112 a kamoli 200… a koja je tzv. i možda možebitna limit preporuka Grahama…? [emo_cool]