Biti će i sa tim poslom (ako) oko 5 milijuna profita!
High five everyone!
Biti će i sa tim poslom (ako) oko 5 milijuna profita!
High five everyone!
Kako si to izračunao?’ Koji parametri, koje marže, koja oprema….koji rok iporuke. Valjda si sve to prožvakao ili si bubnuo “jednu iz serije pametnih”
Ako delegacija uspije prodati 300tinjak patrija Šeiku
da…AKO…
Mene ova zahuhtavanje priče (spinovi) podsjeća na priču o Petrokemiji i Rusima,samo u ovome slučaju se radi o Arapima.
P.S.
Svi znamo kako je završila priča sa Rusima, netko je na Petrokemiji na kraju bio dobro ošišan 190 na 380 i onad opet na 190.Izgelda da je na nekim dionicama bitno sam nek se vrti priča.Puno pozdrava, nije nagovor na kupnju ili prodaju.
Kako si to izračunao?' Koji parametri, koje marže, koja oprema….koji rok iporuke. Valjda si sve to prožvakao ili si bubnuo "jednu iz serije pametnih"
[/quote]
Ako Djuro to dobije – super.
Ali track record Djure kaze imali prihod milijun ili 100 milijuna dobit je uvijek oko nule. Nista se posebno u upravljanju Djurom nije dogodilo da se moze ocekivati zaokret u poslovanju. Jedino sto je napravljeno je to da je jedna politicki podobna Uprava zamijenila drugu politicki podobnu Upravu.
Da mi je znati zašto je takva gužva na bidu Đurice?[emo_namigusa]…Nije valjda zato jer brat od šeika osobno pregovara o novim patrijama….ma nije, to radi samo zato da nadruka malo cijenu dionice ddjh[emo_smijeh]
Zbilja krasna dionica.Kao i obično mnogo vike ni za što,stalno se nešto čeka a nikad ništa ili u prijevodu:show me the money priča.
Đuro je u prethodnih 5 godina uspio smanjiti kapital sa 301,54 M na trenutnih 217,31 M ali je zato uspio povećati dug na taj isti kapital sa 128,11% na 212,85%.Zbilja impresivno,nema šta…
I sve to uz katastrofalnu profitabilnost,P/B 1,11 i P/E 85…
Molite se bogu da Čaćič genije,ali samo na prebrzom jeziku,ugovori bar jedan posao u životu,to jako dobar,jer su dioničari inače debelo naj….
To ti samo znači da prošle godine ovu dionicu nije trebalo kupiti.A budući poslovi i pogotovo šuškanja o 300 patrija za šeika (a ako on kupi njegovi potencionalni neprijatelji neće ga valjda čekati s praćkama) to je već nešto konkretno. Dakle za dionicu je važno što će biti a ne što je bilo .
od kada tebe zanima što će biti s ovom dionicom?
pa ti si do jučer vrištao kako to ne vrijedi ni 40kn.
a kupio si!
e onda u redu, onda vrijedi bar 100kn
od kada tebe zanima što će biti s ovom dionicom?
pa ti si do jučer vrištao kako to ne vrijedi ni 40kn.
a kupio si!
e onda u redu, onda vrijedi bar 100kn
I tvoj guru je vrištao da ne želi kupovati dionice firme koja proizvodi oružje, pa se onda nakrcao do grla. Samo budale ne mjenjaju mišljenje. Ako nastave posao s tim bovama tu ima mjesta za rast.